Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Servet Cetin Mycelium
532 Tactiek Német
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 57.4
excellent Schieten brilliant
solid Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Boyajyan probeert naar een medespeler te passen. Sziegl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubelos. Cubelos krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Grosjean met een sublieme pass. da Viola kopt de bal weg. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu schiet op doel. Grosjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Mycelium 0:1

4e minuut.
Zorba rent richting de bal. Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Sziegl is nu in balbezit. Sziegl haalt uit met een fantastische trap. Grosjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Mycelium 0:2

8e minuut.
Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar passt de bal zonder na te denken. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl draait met de bal, schiet en ... Grosjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Mycelium 0:3

10e minuut.
Pletosu probeert de bal aan de voet te houden. Doncu is nu in balbezit. Pletosu onderschept slim de pass. Pletosu schiet op doel. Grosjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Mycelium 0:4

16e minuut.
Doncu passt de bal zonder na te denken. Karaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaca met een sublieme pass. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Buitenspel voor Bollen. Goede buitenspelval van de verdediging. Biondo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boyajyan heeft problemen om de bal te vangen. Sziegl is nu in balbezit. Sziegl draait met de bal, schiet en ... Grosjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morar rent richting de bal. Morar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Mycelium 0:5

27e minuut.
Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba onderschept slim de pass. Karaca speelt de bal door. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen schiet op doel. Radian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
da Viola rent richting de bal. Lindešis probeert naar een medespeler te passen. Bollen rent richting de bal. Bollen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Mycelium 1:5

37e minuut.
Boyajyan geeft een hoge lob. Inworp. Kozdra met een snelle inworp. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani geeft een lange en hoge pass. Grosjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sziegl de bal. Sziegl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Mycelium 1:6

39e minuut.
Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl onderschept slim de pass. Sziegl probeert naar een medespeler te passen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu schiet op doel. Grosjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Biondo geeft een hoge lob. Sziegl is nu in balbezit. Sziegl haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bollen de bal onder controle te krijgen. Verros geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
da Viola met een sublieme pass. Boyajyan is nu in balbezit. Sziegl onderschept slim de pass. Sziegl haalt uit met een fantastische trap. Grosjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Mycelium 1:7

45e minuut.
Kozdra geeft een hoge lob. Mikosiak kopt de bal weg. Pletosu is nu in balbezit. Sziegl rent richting de bal. Sziegl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Servet Cetin 66%, Mycelium 34%.
F.C Servet Cetin - Mycelium 1:7

48e minuut.
Verros geeft een lange en hoge pass. Boyajyan rent richting de bal. Sziegl begaat een overtreding. Sziegl krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Doncu speelt de bal door. Alesini probeert naar een medespeler te passen. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen draait met de bal, schiet en ... Radian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Mycelium 2:7

54e minuut.
Zorba geeft een lange en hoge pass. Biondo verovert de bal door een tackle van achteren. Bollen rent richting de bal. Bollen schiet op doel. Radian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Servet Cetin - Mycelium 3:7

90e minuut.
Mikosiak rent richting de bal. Mikosiak probeert naar een medespeler te passen. Verros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sziegl de bal. Sziegl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Servet Cetin 61%, Mycelium 39%.
F.C Servet Cetin - Mycelium 3:7