Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mycelium F.C Servet Cetin
532 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 55.3
excellent Schieten very good
average Passen very good
excellent Verdedigen solid


12e minuut.
Boyajyan controleert de bal met de borst. Pletosu met een sublieme pass. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr schiet op doel. Grosjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Kerr de bal. Kerr passt de bal in één keer door. Pletosu rent richting de bal. Pletosu schiet op doel. Grosjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - F.C Servet Cetin 1:0

20e minuut.
Perošević haalt uit met een fantastische trap. Radian speelt de bal door. Doncu kopt de bal weg. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Radian met een harde bal richting middenveld. Lisca kopt de bal weg. Daar is Boyajyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
da Viola onderschept slim de pass. da Viola geeft een hoge lob. Daar is Anh Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaca is nu in balbezit. Karaca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Karaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaca speelt de bal door. Perošević rent richting de bal. Perošević schiet op doel. Na een snelle pass probeert da Viola de bal onder controle te krijgen. Radian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bollen rent richting de bal. Bollen draait met de bal, schiet en ... Radian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mycelium - F.C Servet Cetin 1:1

27e minuut.
Karaca kopt de bal weg. Bollen is nu in balbezit. Bollen met een sublieme pass. Perošević rent richting de bal. Perošević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lindešis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindešis probeert naar een medespeler te passen. L’Estrange rent richting de bal. L’Estrange passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Anh Quân met een sublieme pass. Mierzejewski is nu in balbezit. Bollen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bollen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bollen geeft de bal voor. da Viola heeft problemen om de bal te vangen. Perošević is nu in balbezit. Perošević schiet op doel. Radian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - F.C Servet Cetin 1:2

40e minuut.
Pletosu verovert de bal door een tackle van achteren. Pletosu geeft de bal voor. Anh Quân probeert naar een medespeler te passen. Kerr rent richting de bal. Kerr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 67%, F.C Servet Cetin 33%.
Mycelium - F.C Servet Cetin 1:2

48e minuut.
Lindešis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisca onderschept slim de pass. Lisca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kerr de bal. Kerr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kerr raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sziegl komt het veld opgelopen.

55e minuut.
L’Estrange speelt de bal door. Perošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Biondo verovert de bal door een tackle van achteren. Lindešis onderschept slim de pass. Lindešis haalt uit met een fantastische trap. Radian bokst de bal weg. Bollen is nu in balbezit. Bollen draait met de bal, schiet en ... Radian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
L’Estrange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pletosu rent richting de bal. Pletosu speelt de bal door. Sziegl rent richting de bal. Sziegl draait met de bal, schiet en ... Grosjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Anh Quân passt de bal in één keer door. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl passt de bal in één keer door. Pletosu rent richting de bal. Pletosu haalt uit met een fantastische trap. Grosjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Verros bereikt de bal nog maar net als eerste. Verros geeft een lange en hoge pass. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl haalt uit met een fantastische trap. Grosjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mycelium - F.C Servet Cetin 2:2

76e minuut.
Sziegl verovert de bal door een tackle van achteren. Sziegl speelt de bal door. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu haalt uit met een fantastische trap. Boyajyan probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Mierzejewski is nu in balbezit. Mierzejewski geeft de bal voor. Trâmbiţaş geeft de bal voor. Bollen is nu in balbezit. Bollen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Lindešis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bollen de bal. Verros is nu in balbezit. Bollen verovert de bal door een tackle van achteren. Bollen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Doncu passt de bal zonder na te denken. Lindešis probeert naar een medespeler te passen. Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Lindešis is nu in balbezit. Lindešis passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Lisca begaat een overtreding. Doncu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lindešis met een snel genomen vrije trap. Perošević springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 67%, F.C Servet Cetin 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mycelium - F.C Servet Cetin 2:2