Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajnalcsillag Lila Vandálok
abc Tactiek 451
38% Balbezit 62%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Lentulo rent richting de bal. Opacki rent richting de bal. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... Adjetey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Lila Vandálok 1:0

8e minuut.
Osuna onderschept slim de pass. Zafirović rent richting de bal. Zafirović geeft een lange en hoge pass. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Opacki rent richting de bal. Opacki speelt de bal door. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap. Adjetey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Lila Vandálok 2:0

24e minuut.
Zafirović passt de bal met de wreef. Brière rent richting de bal. Brière met een sublieme pass. Koclęga rent richting de bal. Koclęga schiet op doel. Morozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lentulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu onderschept slim de pass. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 65%, Lila Vandálok 35%.
Hajnalcsillag - Lila Vandálok 2:0

48e minuut.
Soares geeft een lange en hoge pass. Magdziarz is nu in balbezit. Zafirović met een sublieme pass. Brière is nu in balbezit. Brière geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morozowski bokst de bal weg.

51e minuut.
Kruszka met de inworp. Osuna rent richting de bal. Matuško tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osuna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

57e minuut.
Kruszka verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević geeft een lange en hoge pass. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Morozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Koclęga rent richting de bal. Osuna is nu in balbezit. Koclęga rent richting de bal. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Janjušević rent richting de bal. Janjušević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Minas de bal. Koclęga rent richting de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Law probeert naar een medespeler te passen. Brodeur met een sublieme pass. Brière rent richting de bal. Brière geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

78e minuut.
Dražić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Osuna de bal. Staszczyk begaat een overtreding. Staszczyk krijgt een gele kaart. Osuna raakt geblesseerd tijdens het duel. Zafirović met een snel genomen vrije trap. Daar is Koclęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajnalcsillag - Lila Vandálok 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajnalcsillag 62%, Lila Vandálok 38%.
Hajnalcsillag - Lila Vandálok 2:1