Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila Vandálok Hajnalcsillag
451 Tactiek abc
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


12e minuut.
Staszczyk met een sublieme pass. Matuško is nu in balbezit. Matuško met een sublieme pass. Lentulo rent richting de bal. Lentulo draait met de bal, schiet en ... Adjetey bokst de bal weg.

16e minuut.
Lentulo passt de bal in één keer door. Erenoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zafirović maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zafirović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zafirović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Staszczyk met een snelle inworp. Matuško rent richting de bal. Matuško passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lentulo de bal. Lentulo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu passt de bal zonder na te denken. Matuško speelt de bal door. Klungelig pakt Lentulo de bal. Lentulo draait met de bal, schiet en ... Adjetey bokst de bal weg. Koclęga kopt de bal weg. Soares is nu in balbezit. Brodeur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brodeur krijgt een gele kaart. Soares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soares met een snel genomen vrije trap. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... Adjetey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Hajnalcsillag 0:1

26e minuut.
Janjušević probeert naar een medespeler te passen. Law heeft problemen om de bal te vangen. Kruszka begaat een overtreding. Kruszka krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Brodeur passt de bal met de wreef. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Acampora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lila Vandálok - Hajnalcsillag 1:1

29e minuut.
Doeltrap. Morozowski trapt de bal weg van het doel. Lentulo kopt de bal weg. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lentulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lentulo schiet op doel. Adjetey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Soares onderschept slim de pass. Soares speelt de bal door. Daar is Erenoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opacki is nu in balbezit. Opacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Hajnalcsillag 1:2

36e minuut.
Law passt de bal zonder na te denken. Brière speelt de bal door. Kruszka is nu in balbezit. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lentulo rent richting de bal. Antipa onderschept slim de pass. Opacki onderschept slim de pass. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Hajnalcsillag 1:3

42e minuut.
Dražić onderschept slim de pass. Opacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Opacki passt de bal zonder na te denken. Lentulo is nu in balbezit. Lentulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Antipa speelt de bal door. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk begaat een overtreding. Staszczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 54%, Hajnalcsillag 46%.
Lila Vandálok - Hajnalcsillag 1:3

50e minuut.
Lentulo onderschept slim de pass. Lentulo met een sublieme pass. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu schiet op doel. Adjetey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Hajnalcsillag 1:4

52e minuut.
Magdziarz rent richting de bal. Lentulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa is nu in balbezit. Lentulo verovert de bal door een tackle van achteren. Lentulo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Lentulo geeft de bal voor. Erenoğlu geeft een lange en hoge pass. Lentulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. Adjetey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Hajnalcsillag 1:5

65e minuut.
Brodeur rent richting de bal. Matuško verovert de bal door een tackle van achteren. Matuško met een sublieme pass. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lentulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu is nu in balbezit. Lentulo met een sublieme pass. Staszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Staszczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hanke geeft een hoge lob. Acampora is nu in balbezit. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Hajnalcsillag 2:5

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staszczyk met een snelle inworp. Matuško geeft de bal voor. Lentulo maakt een snoekduik en kopt de bal. Adjetey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Hajnalcsillag 2:6

86e minuut.
Staszczyk kopt de bal weg. Lentulo controleert de bal met de borst. Magdziarz rent richting de bal. Lentulo onderschept slim de pass. Lentulo haalt uit met een fantastische trap. Adjetey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Janjušević geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Koclęga stond buitenspel. Opacki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 56%, Hajnalcsillag 44%.
Lila Vandálok - Hajnalcsillag 2:6