Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albert FlóriT.C. FC M&G
kontra Tactiek Megye 20181030
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 53.1
outstanding Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Győri is nu in balbezit. Győri passt de bal zonder na te denken. Pietras is nu in balbezit. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sciancalepre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepre probeert naar een medespeler te passen. Maximov probeert naar een medespeler te passen. Sandeep rent richting de bal. Sandeep schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Maximov probeert naar een medespeler te passen. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte passt de bal zonder na te denken. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Benetti is nu in balbezit. Benetti geeft een lange en hoge pass. Daar is Pleavă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini geeft een hoge lob. Charnock geeft de bal voor. Sandeep rent richting de bal. Sandeep draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baroš heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sciancalepre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sandeep springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Baroš trapt de bal weg. Bezerédi controleert de bal met de borst. Bezerédi passt de bal met de wreef. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bá Thành probeert naar een medespeler te passen. Böjte met een sublieme pass. Bezerédi met een sublieme pass. Böjte geeft een hoge lob. Sandeep maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - FC M&G 1:0

39e minuut.
Baroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš geeft een hoge lob. Inworp. Charnock met de inworp. Sciancalepre geeft een lange en hoge pass. Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandeep rent richting de bal. Sandeep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - FC M&G 2:0

43e minuut.
Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte passt de bal zonder na te denken. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep draait met de bal, schiet en ... Lucke probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Kontogeorgakis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 46%, FC M&G 54%.
Albert FlóriT.C. - FC M&G 2:0

53e minuut.
Sandeep kopt de bal weg. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucke krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bezerédi met een snelle inworp. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte verovert de bal door een tackle van achteren. Böjte geeft een lange en hoge pass. Sandeep maakt een snoekduik en kopt de bal. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Sandeep met een sublieme pass. Sciancalepre is nu in balbezit. Sciancalepre passt de bal zonder na te denken. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis bokst de bal weg.

66e minuut.
Maximov speelt de bal door. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep onderschept slim de pass. Sandeep haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - FC M&G 3:0

67e minuut.
Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Győri is nu in balbezit. Győri passt de bal zonder na te denken. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Aba komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lucke geeft de bal voor. Charnock geeft een lange en hoge pass. Sandeep rent richting de bal. Sandeep draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sciancalepre met een sublieme pass. Daar is Maximov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maximov passt de bal met de wreef. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 42%, FC M&G 58%.
Albert FlóriT.C. - FC M&G 3:0