Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC M&G Albert FlóriT.C.
Megye 20181030 Tactiek FULL
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 23
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 57.4
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Sciancalepre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Győri is nu in balbezit. Győri geeft een hoge lob. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Albert FlóriT.C. 0:1

9e minuut.
Győri geeft een lange en hoge pass. Lucke heeft problemen om de bal te vangen. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep schiet op doel. Kontogeorgakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Albert FlóriT.C. 0:2

14e minuut.
Klungelig pakt Fellaini de bal. Bá Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thành passt de bal met de wreef. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Böjte geeft een hoge lob. Daar is Éger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maximov met een sublieme pass. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Albert FlóriT.C. 0:3

17e minuut.
Lucke kopt de bal weg. Bezerédi is nu in balbezit. Bezerédi passt de bal zonder na te denken. Böjte rent richting de bal. Böjte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bezerédi kopt de bal weg. Győri rent richting de bal. Győri passt de bal met de wreef. Böjte rent richting de bal. Böjte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lucke heeft problemen om de bal te vangen. Sandeep verovert de bal door een tackle van achteren. Sandeep draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis bokst de bal weg.

21e minuut.
Pietras rent richting de bal. Pietras geeft de bal voor. Sciancalepre kopt de bal weg. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Daar is Baroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sciancalepre rent richting de bal. Sciancalepre passt de bal met de wreef. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kozdra kan de bal niet met de borst controleren. Sciancalepre is nu in balbezit. Sciancalepre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sandeep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandeep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sandeep is nu in balbezit. Böjte is nu in balbezit. Sandeep rent richting de bal. Böjte is nu in balbezit. Böjte draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Éger geeft de bal voor. Pietras heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Orama zijn tegenspeler op de grond. Orama krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sciancalepre rent richting de bal. Sciancalepre speelt de bal door. Böjte speelt de bal door. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Baroš is nu in balbezit. Baroš geeft een lange en hoge pass. Grassow kopt de bal weg. Klungelig pakt Böjte de bal. Böjte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 60%, Albert FlóriT.C. 40%.
FC M&G - Albert FlóriT.C. 0:3

46e minuut.
Kövér komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sandeep is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baroš. Sandeep is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Győri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandeep krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Albert FlóriT.C. 0:4

48e minuut.
Daar is Gardien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Győri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardien. Gardien krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Győri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Győri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandeep kopt de bal weg. Daar is Böjte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böjte haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Albert FlóriT.C. 0:5

58e minuut.
Bezerédi passt de bal in één keer door. Maximov probeert naar een medespeler te passen. Böjte rent richting de bal. Böjte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Albert FlóriT.C. 0:6

61e minuut.
Maximov is nu in balbezit. Maximov geeft de bal voor. Klungelig pakt Lucke de bal. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Baroš geeft de bal voor. Brinkman kopt de bal weg. Daar is Győri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Győri passt de bal met de wreef. Kövér geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Győri rent richting de bal. Győri met een sublieme pass. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Győri speelt de bal door. Bezerédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezerédi geeft een hoge lob. Böjte rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Albert FlóriT.C. 0:7

84e minuut.
Kövér geeft de bal voor. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucke. Sandeep raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Böjte neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Grassow rent richting de bal. Grassow passt de bal zonder na te denken. Bá Thành geeft een lange en hoge pass. Sandeep rent richting de bal. Sandeep schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maximov geeft een hoge lob. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Albert FlóriT.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 63%, Albert FlóriT.C. 37%.
FC M&G - Albert FlóriT.C. 0:8