Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mycelium Zsombcus Barca
Német Tactiek Osztályozó
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
32 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.4 gemiddelde waardering 46.3
briljant Schieten goed
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
Kulišić speelt de bal door. Buitenspel voor Bánföldi. Goede buitenspelval van de verdediging. Kozdra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Morar is nu in balbezit. Morar draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Shevley is nu in balbezit. Zaelani verovert de bal door een tackle van achteren. Zaelani speelt de bal door. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 1:0

5e minuut.
Mikosiak probeert naar een medespeler te passen. Morar heeft problemen om de bal te vangen. Morar met een sublieme pass. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 2:0

6e minuut.
Devriendt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zaelani met een snelle inworp. da Viola geeft de bal voor. Sziegl krijgt zijn hoofd ertegen. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mikosiak passt de bal met de wreef. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu rent richting de bal. Sziegl onderschept slim de pass. Sziegl draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi bokst de bal weg.

21e minuut.
Kozdra geeft een lange en hoge pass. Daar is Salmiaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 3:0

25e minuut.
Pletosu rent richting de bal. Pletosu passt de bal in één keer door. Kulišić probeert de bal met de borst te controleren. Sziegl is nu in balbezit. Sziegl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 4:0

26e minuut.
Biondo onderschept slim de pass. Biondo geeft een hoge lob. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh schiet op doel. Radian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Salmiaho verovert de bal door een tackle van achteren. Morar rent richting de bal. Diculescu rent richting de bal. Pletosu onderschept slim de pass. Pletosu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 5:0

35e minuut.
Diculescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl schiet op doel. Gyurcsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 6:0

36e minuut.
Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz passt de bal zonder na te denken. Mikosiak probeert naar een medespeler te passen. Biondo heeft problemen om de bal te vangen. Kulišić is nu in balbezit. Radian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulišić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Diculescu met een sublieme pass. Shevley heeft problemen om de bal te vangen. da Viola onderschept slim de pass. da Viola geeft een hoge lob. Morar kopt de bal weg. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kulišić passt de bal in één keer door. da Viola rent richting de bal. da Viola speelt de bal door. Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Pletosu haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sziegl rent richting de bal. Morar is nu in balbezit. Morar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salmiaho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 36%, Zsombcus Barca 64%.
Mycelium - Zsombcus Barca 7:0

46e minuut.
Diculescu geeft een lange en hoge pass. Kozdra kopt de bal weg. Shevley rent richting de bal. Shevley geeft een lange en hoge pass. Bánföldi rent richting de bal. Radian bokst de bal weg.

47e minuut.
Morar speelt de bal door. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak met een sublieme pass. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 8:0

49e minuut.
Devriendt passt de bal zonder na te denken. Salmiaho heeft problemen om de bal te vangen. Sziegl is nu in balbezit. Sziegl haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 9:0

52e minuut.
Kulišić is nu in balbezit. Verros onderschept slim de pass. Verros passt de bal in één keer door. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Shevley rent richting de bal. Kozdra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shevley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shevley met een snel genomen vrije trap. Mikosiak kopt de bal weg. Daar is Morar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Biondo kopt de bal weg. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar haalt uit met een fantastische trap. Salmiaho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kulišić rent richting de bal. Kulišić passt de bal met de wreef. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Shevley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yermolenko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mikosiak rent richting de bal. Mikosiak geeft een lange en hoge pass. Kozdra speelt de bal door. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Biondo verovert de bal door een tackle van achteren. Biondo geeft de bal voor. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar schiet op doel. Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 10:0

77e minuut.
Sziegl met een sublieme pass. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu passt de bal met de wreef. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi bokst de bal weg.

81e minuut.
Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu geeft de bal voor. Mikosiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mikosiak passt de bal zonder na te denken. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepel speelt de bal door. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu schiet op doel. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikosiak met de inworp. Morar is nu in balbezit. Morar geeft een lange en hoge pass. Sziegl maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Devriendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zaelani neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sziegl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gyurcsányi trapt de bal weg. Biondo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert da Viola de bal onder controle te krijgen. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh schiet op doel. Radian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bánföldi is nu in balbezit. Bánföldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Zsombcus Barca 10:1

88e minuut.
Hanusz geeft een hoge lob. Verros kopt de bal weg. Diculescu probeert de bal met de borst te controleren. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 33%, Zsombcus Barca 67%.
Mycelium - Zsombcus Barca 10:1