Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St. Peterborough SárgaLap
Megye1Def Tactiek Jedi2_v2
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
56.6 gemiddelde waardering 61.6
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Heitzinger passt de bal in één keer door. Romero met een sublieme pass. Füle rent richting de bal. Füle schiet op doel. Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - SárgaLap 0:1

9e minuut.
Lăpădat passt de bal zonder na te denken. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Laan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Houyvet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Houyvet neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
van der Laan verovert de bal door een tackle van achteren. van der Laan geeft een hoge lob. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap. Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - SárgaLap 0:2

22e minuut.
Ludányi geeft een hoge lob. Ronkanen kopt de bal weg. Heitzinger is nu in balbezit. Czimmermann onderschept slim de pass. Czimmermann geeft een hoge lob. Gowin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
van der Laan onderschept slim de pass. Bajer geeft een hoge lob. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits onderschept slim de pass. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Gowin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Baranyai is nu in balbezit. Baranyai geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits geeft de bal voor. Lăpădat kopt de bal weg. Gowin bokst de bal weg. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - SárgaLap 0:3

35e minuut.
Czimmermann rent richting de bal. Czimmermann speelt de bal door. Romero met een sublieme pass. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Gowin bokst de bal weg.

41e minuut.
Lumiste neemt vlug de vrije trap. Mitriţă kopt de bal weg. Klungelig pakt van der Laan de bal. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Czimmermann probeert naar een medespeler te passen. Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - SárgaLap 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Peterborough 52%, SárgaLap 48%.
St. Peterborough - SárgaLap 0:4

47e minuut.
Mitriţă is nu in balbezit. Ludányi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitriţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Lăpădat met een snel genomen vrije trap. Houyvet heeft problemen om de bal te vangen. Houyvet draait met de bal, schiet en ... Janduda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Lumiste speelt de bal door. Jelescu rent richting de bal. Tejnóra maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tejnóra naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jelescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jelescu kan niet meer verder spelen. Beterraba komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ludányi geeft een lange en hoge pass. Ujlaki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romero met een sublieme pass. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel. Gowin bokst de bal weg. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - SárgaLap 0:5

56e minuut.
Arostegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai onderschept slim de pass. Lumiste begaat een overtreding. Lumiste krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ludányi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heitzinger met een snelle inworp. Staraci rent richting de bal. Staraci geeft een lange en hoge pass. Janduda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
van der Laan onderschept slim de pass. van der Laan geeft de bal voor. Gyurkovits heeft problemen om de bal te vangen. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - SárgaLap 0:6

74e minuut.
Heitzinger passt de bal in één keer door. Ludányi geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Gowin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - SárgaLap 0:7

80e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel. Arostegi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - SárgaLap 0:8

81e minuut.
Arostegi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero met een sublieme pass. Baranyai speelt de bal door. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel. Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Beterraba rent richting de bal. Romero onderschept slim de pass. Romero geeft de bal voor. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Cremonini verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonini geeft de bal voor. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Buitenspel voor Mitriţă. Goede buitenspelval van de verdediging. Ludányi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Füle kopt de bal weg. Daar is Gyurkovits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits schiet op doel. Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Peterborough 47%, SárgaLap 53%.
St. Peterborough - SárgaLap 0:8