Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SárgaLap St. Peterborough
Jedi2_v2 Tactiek Megye1Def
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 55
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Ludányi onderschept slim de pass. Ludányi geeft een lange en hoge pass. Füle rent richting de bal. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heitzinger probeert naar een medespeler te passen. Olmos met een sublieme pass. Romero met een sublieme pass. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Houyvet is nu in balbezit. Cremonini verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonini geeft de bal voor. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel. Gowin bokst de bal weg.

5e minuut.
Baranyai speelt de bal door. Füle probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - St. Peterborough 1:0

6e minuut.
Daar is Mitriţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czimmermann geeft de bal voor. Ujlaki probeert de bal aan de voet te houden. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap. Gowin bokst de bal weg.

14e minuut.
Ujlaki geeft een hoge lob. Inworp. Romero met een snelle inworp. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Jelescu is nu in balbezit. Jelescu passt de bal in één keer door. Cremonini is nu in balbezit. Mitriţă onderschept slim de pass. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat met een sublieme pass. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu haalt uit met een fantastische trap. Janduda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

17e minuut.
Romero passt de bal zonder na te denken. Füle heeft problemen om de bal te vangen. Baranyai speelt de bal door. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Ujlaki met een sublieme pass. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Olmos geeft een hoge lob. Arostegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle onderschept slim de pass. Baranyai rent richting de bal. Baranyai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - St. Peterborough 2:0

25e minuut.
Czimmermann rent richting de bal. Czimmermann geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits kopt de bal weg. Romero geeft de bal voor. Füle krijgt zijn hoofd ertegen. Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arostegi kopt de bal weg. Lăpădat met een sublieme pass. Olmos rent richting de bal. Jelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Jelescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ludányi passt de bal in één keer door. Czimmermann geeft een lange en hoge pass. Arostegi is nu in balbezit. Füle verovert de bal door een tackle van achteren. Füle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Lăpădat de bal onder controle te krijgen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal met de wreef. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ujlaki geeft de bal voor. Inworp. Romero met een snelle inworp. Baranyai geeft een hoge lob. Gyurkovits maakt een snoekduik en kopt de bal. Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Olmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat met een sublieme pass. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap. Janduda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Staraci kopt de bal weg. van der Laan rent richting de bal. Jelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Jelescu haalt uit met een fantastische trap. Janduda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - St. Peterborough 2:1

37e minuut.
Heitzinger met een snelle inworp. Staraci is nu in balbezit. Staraci passt de bal met de wreef. Daar is Jelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 44%, St. Peterborough 56%.
SárgaLap - St. Peterborough 2:1

53e minuut.
Staraci passt de bal in één keer door. Heitzinger probeert naar een medespeler te passen. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet schiet op doel. Janduda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

61e minuut.
Staraci speelt de bal door. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat geeft een hoge lob. Houyvet rent richting de bal. Houyvet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Bajer de bal. Jelescu is nu in balbezit. van der Laan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van der Laan krijgt een gele kaart. Jelescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Houyvet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Janduda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SárgaLap - St. Peterborough 2:2

76e minuut.
Gyurkovits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Laan rent richting de bal. Houyvet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Laan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Arostegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle verovert de bal door een tackle van achteren. Füle geeft de bal voor. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Gowin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ujlaki geeft een hoge lob. Mitriţă is nu in balbezit. Czimmermann maakt een afschuwelijke overtreding. Czimmermann krijgt een gele kaart. Mitriţă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mitriţă kan niet meer verder spelen. Beterraba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 54%, St. Peterborough 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SárgaLap - St. Peterborough 2:2