Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Cannons CF F.C Dusan
knock Tactiek tám3
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Krakovič met de inworp. Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda maakt een afschuwelijke overtreding. Muda krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Preste passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krakovič de bal. Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Akçaba speelt de bal door. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papadopol. Papadopol krijgt een gele kaart. Căpusa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akçaba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Căpusa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - F.C Dusan 0:1

19e minuut.
Daar is Saravia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moravia onderschept slim de pass. Krakovič geeft een lange en hoge pass. Muda is nu in balbezit. Muda schiet op doel. Tomarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Vanetta onderschept slim de pass. Pot`kalo rent richting de bal. Kampa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kampa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Krakovič passt de bal met de wreef. Preste is nu in balbezit. Met opzet legt Przeżuwacz zijn tegenspeler op de grond. Preste raakt geblesseerd tijdens het duel. Kampa wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Przeżuwacz met een sublieme pass. Daar is Krakovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krakovič met een sublieme pass. Muda rent richting de bal. Muda schiet op doel. Tomarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sanromán de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Preste rent richting de bal. Preste geeft een lange en hoge pass. Radnai is nu in balbezit. Muda verovert de bal door een tackle van achteren. Muda haalt uit met een fantastische trap. Tomarelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - F.C Dusan 0:2

42e minuut.
Muda is nu in balbezit. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Preste is nu in balbezit. Preste haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Przeżuwacz de bal onder controle te krijgen. Tomarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanromán speelt de bal door. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda draait met de bal, schiet en ... Tomarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 68%, F.C Dusan 32%.
Big Cannons CF - F.C Dusan 0:2

46e minuut.
Căpusa passt de bal in één keer door. Preste is nu in balbezit. Lamelle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamelle krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Inworp. Akçaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Preste rent richting de bal. Preste draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kampa kopt de bal weg. Muda rent richting de bal. Muda passt de bal in één keer door. Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste schiet op doel. Tomarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda speelt de bal door. Preste rent richting de bal. Preste schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Lamelle passt de bal met de wreef. Saravia is nu in balbezit. Saravia geeft de bal voor. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. Dzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Saravia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krakovič. Saravia raakt geblesseerd tijdens het duel. Acanda met een snel genomen vrije trap. Saravia rent richting de bal. Saravia passt de bal in één keer door. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ... Dzik bokst de bal weg.

73e minuut.
Przeżuwacz geeft een hoge lob. Abbiati met een sublieme pass. Muda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Preste passt de bal in één keer door. Akçaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçaba passt de bal met de wreef. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 59%, F.C Dusan 41%.
Big Cannons CF - F.C Dusan 0:2