Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dávid Vanessza FC Gyerünk FC.
Bca Juniors Tactiek Liga
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 62.2
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Domenichelli geeft een hoge lob. Inworp. Meeuws zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Városi is nu in balbezit. Városi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sudrawski kopt de bal weg. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bechtel zijn tegenspeler op de grond. Fantic wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fantic kan niet meer verder spelen. Simon komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Bechtel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Városi de bal. Városi passt de bal zonder na te denken. Gray rent richting de bal. Gray draait met de bal, schiet en ... Salemi bokst de bal weg.

20e minuut.
Asp is nu in balbezit. Városi verovert de bal door een tackle van achteren. Városi passt de bal met de wreef. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Csizmadia rent richting de bal. Csizmadia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurpalis de bal. Kurpalis geeft een lange en hoge pass. Városi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Kurpalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurpalis speelt de bal door. Meeuws met een sublieme pass. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray draait met de bal, schiet en ... Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Westerberg verovert de bal door een tackle van achteren. Csizmadia verovert de bal door een tackle van achteren. Csizmadia geeft de bal voor. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi haalt uit met een fantastische trap. Salemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Városi is nu in balbezit. Városi schiet op doel. Salemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - Gyerünk FC. 0:1

37e minuut.
Hajtinger is nu in balbezit. Csizmadia rent richting de bal. Csizmadia geeft een lange en hoge pass. Városi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Siuruainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garzoni is nu in balbezit. Garzoni probeert naar een medespeler te passen. Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 59%, Gyerünk FC. 41%.
Dávid Vanessza FC - Gyerünk FC. 0:1

47e minuut.
Városi is nu in balbezit. Városi geeft de bal voor. Kurpalis kopt de bal weg. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Meeuws heeft problemen om de bal te vangen. Meeuws passt de bal in één keer door. Városi is nu in balbezit. Városi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kurpalis rent richting de bal. Kurpalis passt de bal in één keer door. Gray rent richting de bal. Gray draait met de bal, schiet en ... Salemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - Gyerünk FC. 0:2

81e minuut.
Daar is Rapali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braathen probeert naar een medespeler te passen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel. Oiarzábal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - Gyerünk FC. 1:2

89e minuut.
Klungelig pakt Vironen de bal. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray passt de bal zonder na te denken. Városi is nu in balbezit. Városi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 63%, Gyerünk FC. 37%.
Dávid Vanessza FC - Gyerünk FC. 1:2