Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. Dávid Vanessza FC
Liga Tactiek Bca Juniors
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 56.9
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Braathen is nu in balbezit. Sudrawski speelt de bal door. Fantic rent richting de bal. Fantic schiet op doel. Oiarzábal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Dávid Vanessza FC 0:1

7e minuut.
Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzoni geeft een lange en hoge pass. Fantic is nu in balbezit. Fantic haalt uit met een fantastische trap. Oiarzábal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Geremek rent richting de bal. Alexandru verovert de bal door een tackle van achteren. Meeuws verovert de bal door een tackle van achteren. Meeuws geeft een lange en hoge pass. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyerünk FC. - Dávid Vanessza FC 1:1

15e minuut.
Fantic passt de bal met de wreef. Braathen is nu in balbezit. Braathen speelt de bal door. Fantic is nu in balbezit. Fantic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hajtinger rent richting de bal. Hajtinger geeft een hoge lob. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Dávid Vanessza FC 2:1

24e minuut.
Braathen probeert naar een medespeler te passen. Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen draait met de bal, schiet en ... Pečenica probeert de bal aan de voet te houden. Oiarzábal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

28e minuut.
Fantic passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Siuruainen de bal. Siuruainen haalt uit met een fantastische trap. Bechtel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oiarzábal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyerünk FC. - Dávid Vanessza FC 2:2

31e minuut.
Braathen rent richting de bal. Braathen passt de bal met de wreef. Geremek met een sublieme pass. Braathen is nu in balbezit. Braathen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Dávid Vanessza FC 2:3

35e minuut.
Vironen passt de bal zonder na te denken. Braathen rent richting de bal. Braathen passt de bal met de wreef. Fantic is nu in balbezit. Fantic schiet op doel. Oiarzábal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 56%, Dávid Vanessza FC 44%.
Gyerünk FC. - Dávid Vanessza FC 2:3

52e minuut.
Siuruainen verovert de bal door een tackle van achteren. Garzoni rent richting de bal. Siuruainen is nu in balbezit. Siuruainen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Braathen passt de bal zonder na te denken. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic passt de bal zonder na te denken. Siuruainen rent richting de bal. Siuruainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bonilla probeert de bal met de borst te controleren. Braathen is nu in balbezit. Bonilla maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bonilla moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bonilla schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Meeuws met een snelle inworp. Városi is nu in balbezit. Városi geeft een lange en hoge pass. Kurpalis is nu in balbezit. Kurpalis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Salemi trapt de bal weg. Braathen is nu in balbezit. Braathen probeert naar een medespeler te passen. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic schiet op doel. Oiarzábal bokst de bal weg. Bechtel controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gray is nu in balbezit. Kurpalis rent richting de bal. Kurpalis passt de bal in één keer door. Városi rent richting de bal. Városi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Városi haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Salemi trapt de bal weg. Braathen kopt de bal weg. Fantic rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 49%, Dávid Vanessza FC 51%.
Gyerünk FC. - Dávid Vanessza FC 2:3