Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old Lady Angyalföldi ksk
3322Juve Tactiek AVG
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
49.3 gemiddelde waardering 52.3
solide Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Brokovec passt de bal zonder na te denken. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krechel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jakubik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jakubik kan niet meer verder spelen. Nazderko komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Pavlovic speelt de bal door. Lászlai kopt de bal weg. Preziosi rent richting de bal. Preziosi draait met de bal, schiet en ... Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Angyalföldi ksk 1:0

9e minuut.
Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik is nu in balbezit. Nazderko is nu in balbezit. Nazderko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Old Lady - Angyalföldi ksk 1:1

23e minuut.
Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi geeft een hoge lob. Siebers onderschept slim de pass. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Efraimov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lentner rent richting de bal. Lentner geeft een lange en hoge pass. Preziosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Modry rent richting de bal. bin Yakub verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yakub geeft de bal voor. Olajkár rent richting de bal. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
bin Yakub bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yakub geeft de bal voor. Nazderko kopt de bal weg. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 51%, Angyalföldi ksk 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Old Lady - Angyalföldi ksk 1:1

49e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal met de wreef. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár schiet op doel. Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Krechel rent richting de bal. Sargsyan is nu in balbezit. Lacorte geeft een lange en hoge pass. Preziosi is nu in balbezit. Preziosi schiet op doel. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokovec rent richting de bal. Brokovec geeft de bal voor. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár schiet op doel. Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Modry passt de bal met de wreef. Lentner rent richting de bal. Puistoranta begaat een overtreding. Puistoranta krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Matyas geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Olajkár. Goede buitenspelval van de verdediging. Barrassi neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Lászlai de bal. Lászlai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Angyalföldi ksk 2:1

71e minuut.
Matyas verovert de bal door een tackle van achteren. Matyas geeft een hoge lob. Krechel kan de bal niet met de borst controleren. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargsyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 47%, Angyalföldi ksk 53%.
Old Lady - Angyalföldi ksk 2:1