Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk Old Lady
Defend Tactiek 3322Juve
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
18 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 49.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Stelmasiak geeft de bal voor. Inworp. Piosik met een snelle inworp. Jakubik geeft de bal voor. Olajkár springt en kopt de bal. Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Puistoranta rent richting de bal. Puistoranta geeft de bal voor. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár schiet op doel. De bal raakt de paal. Stelmasiak speelt de bal door. Lentner rent richting de bal. Lentner passt de bal zonder na te denken. Daar is Preziosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preziosi speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Old Lady 0:1

14e minuut.
Barrassi heeft problemen om de bal te vangen. Barrassi geeft een hoge lob. Brokovec speelt de bal door. Preziosi rent richting de bal. Preziosi schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Preziosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović passt de bal met de wreef. Krechel geeft een lange en hoge pass. Hørlykke springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pavlovic trapt de bal weg van het doel. Klještanović kopt de bal weg. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik draait met de bal, schiet en ... Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jakubik probeert naar een medespeler te passen. Olajkár rent richting de bal. Efraimov onderschept slim de pass. Jakubik onderschept slim de pass. Jakubik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik geeft een lange en hoge pass. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár verovert de bal door een tackle van achteren. Olajkár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár rent richting de bal. Modry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modry krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Olajkár is nu in balbezit. Efraimov begaat een overtreding. Olajkár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jakubik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olajkár maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sargsyan passt de bal met de wreef. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik geeft een lange en hoge pass. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár draait met de bal, schiet en ... Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jakubik rent richting de bal. Jakubik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angyalföldi ksk - Old Lady 1:1

35e minuut.
Klještanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puistoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry onderschept slim de pass. Modry geeft een hoge lob. Preziosi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klještanović is nu in balbezit. Morton verovert de bal door een tackle van achteren. Morton met een sublieme pass. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár draait met de bal, schiet en ... Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 52%, Old Lady 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Angyalföldi ksk - Old Lady 1:1

49e minuut.
Siebers verovert de bal door een tackle van achteren. Siebers geeft een hoge lob. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Old Lady 2:1

51e minuut.
Krechel passt de bal in één keer door. Preziosi is nu in balbezit. Preziosi passt de bal met de wreef. Daar is Hørlykke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hørlykke draait met de bal, schiet en ... Bursuc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angyalföldi ksk - Old Lady 2:2

63e minuut.
Piosik rent richting de bal. Piosik geeft een hoge lob. Jakubik kopt de bal weg. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Puistoranta rent richting de bal. Puistoranta geeft een hoge lob. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik draait met de bal, schiet en ... Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Old Lady 3:2

76e minuut.
Morton controleert de bal met de borst. Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi passt de bal met de wreef. Hørlykke is nu in balbezit. Hørlykke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stelmasiak kopt de bal weg. Sargsyan probeert de bal met de borst te controleren. Sargsyan met een sublieme pass. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik schiet op doel. Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Old Lady 4:2

83e minuut.
Piosik rent richting de bal. Piosik geeft de bal voor. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár schiet op doel. Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Old Lady 5:2

86e minuut.
Sargsyan rent richting de bal. Krechel onderschept slim de pass. Krechel speelt de bal door. Hørlykke is nu in balbezit. Hørlykke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Klještanović probeert naar een medespeler te passen. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi verovert de bal door een tackle van achteren. Preziosi schiet op doel. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Old Lady 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 60%, Old Lady 40%.
Angyalföldi ksk - Old Lady 5:3