Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Cannons CF SárgaLap
knock Tactiek Jedi2_v2
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 64.2
formidabel Schieten wonderbaarlijk
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Móricz rent richting de bal. Móricz geeft de bal voor. Olmos kopt de bal weg. Baranyai probeert de bal met de borst te controleren. Baranyai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Baranyai speelt de bal door. Romero rent richting de bal. Romero geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits springt en kopt de bal. Krstić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - SárgaLap 0:1

7e minuut.
Preoteasa geeft de bal voor. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia passt de bal in één keer door. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Big Cannons CF - SárgaLap 1:1

10e minuut.
Gordea rent richting de bal. Gordea geeft een hoge lob. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft de bal voor. Gyurkovits krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle passt de bal met de wreef. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai passt de bal met de wreef. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Romero zal de hoekschop nemen. Füle springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - SárgaLap 1:2

18e minuut.
Cremonini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preoteasa met een snelle inworp. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Saravia verovert de bal door een tackle van achteren. Preoteasa is nu in balbezit. Cremonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa onderschept slim de pass. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Big Cannons CF - SárgaLap 2:2

25e minuut.
Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo rent richting de bal. Cremonini rent richting de bal. Pot`kalo verovert de bal door een tackle van achteren. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Resines zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia passt de bal met de wreef. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo schiet op doel. Paal! Janduda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pot`kalo rent richting de bal. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos begaat een overtreding. Olmos krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sanromán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranyai geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - SárgaLap 2:3

45e minuut.
Gyurkovits passt de bal zonder na te denken. Füle is nu in balbezit. Baranyai speelt de bal door. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - SárgaLap 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 58%, SárgaLap 42%.
Big Cannons CF - SárgaLap 2:4

46e minuut.
Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai passt de bal in één keer door. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Móricz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Romero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gyurkovits krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Füle rent richting de bal. Gordea is nu in balbezit. Gordea geeft de bal voor. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Resines zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preoteasa controleert de bal met de borst. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olmos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sanromán geeft een hoge lob. Saravia rent richting de bal. Saravia passt de bal in één keer door. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. Janduda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Móricz geeft een hoge lob. Przeżuwacz probeert de bal met de borst te controleren. Czimmermann speelt de bal door. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Baranyai passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - SárgaLap 2:5

81e minuut.
Przeżuwacz rent richting de bal. Czimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Czimmermann met een sublieme pass. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Olmos geeft de bal voor. Klungelig pakt Czimmermann de bal. Czimmermann met een sublieme pass. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Krstić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 59%, SárgaLap 41%.
Big Cannons CF - SárgaLap 2:5