Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SárgaLap Big Cannons CF
Jedi2_v2 Tactiek knock
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 58.9
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Przeżuwacz speelt de bal door. Sanromán speelt de bal door. Romero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gyurkovits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cvijić met een sublieme pass. Radnai geeft een hoge lob. Olmos kopt de bal weg. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Olmos met een sublieme pass. Baranyai is nu in balbezit. Papadopol verovert de bal door een tackle van achteren. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gyurkovits speelt de bal door. Baranyai rent richting de bal. Baranyai passt de bal met de wreef. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel. Krstić bokst de bal weg. Preoteasa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.Geduw en getrek in het strafschopgebied, Romero zal de hoekschop nemen. Papadopol heeft problemen om de bal te vangen. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel. Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Romero speelt de bal door. Füle rent richting de bal. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ... Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Papadopol met een sublieme pass. Klungelig pakt Saravia de bal. Saravia passt de bal met de wreef. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czimmermann met de inworp. Romero geeft de bal voor. Gyurkovits krijgt zijn hoofd ertegen. Krstić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Big Cannons CF 1:0

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Krstić niet meer kan verder spelen.

42e minuut.
Pot`kalo passt de bal in één keer door. Saravia rent richting de bal. Saravia passt de bal in één keer door. Füle rent richting de bal. Füle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 44%, Big Cannons CF 56%.
SárgaLap - Big Cannons CF 1:0

58e minuut.
Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai onderschept slim de pass. Cremonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo onderschept slim de pass. Pot`kalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Romero met een snelle inworp. Baranyai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cvijić de bal. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Big Cannons CF 2:0

62e minuut.
Cremonini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pot`kalo onderschept slim de pass. Waele begaat een overtreding. Waele krijgt een gele kaart. Pot`kalo raakt geblesseerd tijdens het duel. Saravia wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Czimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Czimmermann passt de bal met de wreef. Radnai verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Olmos de bal. Olmos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Big Cannons CF 3:0

66e minuut.
Saravia speelt de bal door. Pot`kalo rent richting de bal. Olmos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olmos krijgt een gele kaart.

69e minuut.
van der Laan verovert de bal door een tackle van achteren. van der Laan passt de bal zonder na te denken. Czimmermann speelt de bal door. Baranyai rent richting de bal. Baranyai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Big Cannons CF 4:0

71e minuut.
Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Sanromán is nu in balbezit. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Big Cannons CF 5:0

79e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Czimmermann geeft de bal voor. Daar is Przeżuwacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Big Cannons CF 6:0

81e minuut.
Bajer passt de bal in één keer door. Waele is nu in balbezit. Waele geeft een hoge lob. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Big Cannons CF 7:0

82e minuut.
Czimmermann rent richting de bal. Czimmermann geeft een hoge lob. Daar is Przeżuwacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Big Cannons CF 8:0

84e minuut.
Cremonini speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Olmos de bal onder controle te krijgen. Baranyai speelt de bal door. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Big Cannons CF 9:0

87e minuut.
van der Laan verovert de bal door een tackle van achteren. van der Laan geeft de bal voor. Cvijić controleert de bal met de borst. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 33%, Big Cannons CF 67%.
SárgaLap - Big Cannons CF 9:0