Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.13 [del]
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9520
F.C Dusan St. Peterborough
tám3 Tactiek Megye1Def
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 52
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Víg met de inworp. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă geeft een lange en hoge pass. Houyvet krijgt zijn hoofd ertegen. Dzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - St. Peterborough 0:1

20e minuut.
Vanetta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Víg met de inworp. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dzik trapt de bal weg van het doel. Muda kopt de bal weg. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś schiet op doel. Gowin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Dusan - St. Peterborough 1:1

26e minuut.
Tordai rent richting de bal. Víg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tordai raakt geblesseerd tijdens het duel. Tordai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muda is nu in balbezit. Moś rent richting de bal. Moś draait met de bal, schiet en ... Gowin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Moś is nu in balbezit. Moś passt de bal in één keer door. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - St. Peterborough 2:1

36e minuut.
Lăpădat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banek komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Inworp. Tordai met een snelle inworp. Moś is nu in balbezit. Moś schiet op doel. Gowin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - St. Peterborough 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 55%, St. Peterborough 45%.
F.C Dusan - St. Peterborough 3:1

46e minuut.
Ujlaki geeft een lange en hoge pass. Tordai is nu in balbezit. Tordai met een sublieme pass. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś schiet op doel. Gowin bokst de bal weg.

51e minuut.
Kampa probeert naar een medespeler te passen. Tordai rent richting de bal. Tordai passt de bal met de wreef. Moś is nu in balbezit. Moś haalt uit met een fantastische trap. Gowin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś passt de bal met de wreef. Kampa speelt de bal door. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ... Gowin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Kampa probeert naar een medespeler te passen. Tordai is nu in balbezit. Tordai passt de bal met de wreef. Moś is nu in balbezit. Moś schiet op doel. Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Abbiati passt de bal met de wreef. Kampa rent richting de bal. Kampa passt de bal in één keer door. Muda is nu in balbezit. Muda schiet op doel. Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mitriţă rent richting de bal. Tordai onderschept slim de pass. Tordai speelt de bal door. Daar is Moś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moś schiet op doel. Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tordai zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Muda de bal. Moś is nu in balbezit. Moś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ujlaki kan de bal niet met de borst controleren. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Ronkanen de bal onder controle te krijgen. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś rent richting de bal. Moś schiet op doel. Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - St. Peterborough 4:1

71e minuut.
Ronkanen kopt de bal weg. Tordai is nu in balbezit. Tordai probeert naar een medespeler te passen. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś draait met de bal, schiet en ... Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Doeltrap. Gowin met een harde bal richting middenveld. Kampa kopt de bal weg. Moś is nu in balbezit. Moś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Vanetta geeft een lange en hoge pass. Arostegi rent richting de bal. Niemierka verovert de bal door een tackle van achteren. Niemierka draait met de bal, schiet en ... Gowin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - St. Peterborough 5:1

81e minuut.
Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbiati onderschept slim de pass. Abbiati probeert naar een medespeler te passen. Moś rent richting de bal. Moś draait met de bal, schiet en ... Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Akçaba met een sublieme pass. Niemierka rent richting de bal. Arostegi maakt een afschuwelijke overtreding. Arostegi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Arostegi heeft problemen om de bal te vangen. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Arostegi rent richting de bal. Niemierka verovert de bal door een tackle van achteren. Niemierka draait met de bal, schiet en ... Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 25%, St. Peterborough 75%.
F.C Dusan - St. Peterborough 5:1