Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St. Peterborough F.C Dusan
Megye1Def Tactiek tám3
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Lăpădat geeft de bal voor. Houyvet kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Moravia de bal onder controle te krijgen. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap. Dzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

6e minuut.
Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - F.C Dusan 0:1

11e minuut.
Krakovič rent richting de bal. Krakovič geeft een lange en hoge pass. Lăpădat heeft problemen om de bal te vangen. Muda rent richting de bal. Muda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Muda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staraci is nu in balbezit. Muda onderschept slim de pass. Muda schiet op doel. Gowin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - F.C Dusan 0:2

16e minuut.
Víg probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Houyvet stond buitenspel. Vanetta neemt vlug de vrije trap. Moś is nu in balbezit. Moś schiet op doel. Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste onderschept slim de pass. Preste passt de bal zonder na te denken. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ... Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu passt de bal met de wreef. Krakovič speelt de bal door. Moś rent richting de bal. Moś haalt uit met een fantastische trap. Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kampa rent richting de bal. Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Heitzinger geeft de bal voor. Mitriţă is nu in balbezit. Jelescu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ujlaki kopt de bal weg. Căpusa rent richting de bal. Muda rent richting de bal. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Gowin bokst de bal weg.

30e minuut.
Klungelig pakt Heitzinger de bal. Kampa is nu in balbezit. Heitzinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heitzinger krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Krakovič probeert de bal aan de voet te houden. Moś rent richting de bal. Moś met een sublieme pass. Muda is nu in balbezit. Muda schiet op doel. Gowin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Olszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Olszewski geeft een hoge lob. Muda is nu in balbezit. Muda schiet op doel. Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - F.C Dusan 0:3

40e minuut.
Căpusa rent richting de bal. Arostegi rent richting de bal. Căpusa verovert de bal door een tackle van achteren. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - F.C Dusan 0:4

41e minuut.
Klungelig pakt Krakovič de bal. Krakovič geeft een hoge lob. Moś is nu in balbezit. Moś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - F.C Dusan 0:5

44e minuut.
Moravia is nu in balbezit. Moravia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ronkanen de bal. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - F.C Dusan 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Peterborough 63%, F.C Dusan 37%.
St. Peterborough - F.C Dusan 0:6

52e minuut.
Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanetta verovert de bal door een tackle van achteren. Vanetta geeft een lange en hoge pass. Căpusa rent richting de bal. Căpusa schiet op doel. Gowin bokst de bal weg. Moś rent richting de bal. Moś schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ronkanen geeft een hoge lob. Abbiati kopt de bal weg. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa rent richting de bal. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ronkanen geeft een lange en hoge pass. Daar is Houyvet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houyvet speelt de bal door. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda draait met de bal, schiet en ... Gowin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - F.C Dusan 0:7

62e minuut.
Lăpădat met een sublieme pass. Klungelig pakt Abbiati de bal. Abbiati speelt de bal door. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ... Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Moś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spânu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ujlaki speelt de bal door. Víg kan de bal niet met de borst controleren. Căpusa rent richting de bal. Căpusa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - F.C Dusan 0:8

73e minuut.
Kampa geeft een hoge lob. Ronkanen heeft problemen om de bal te vangen. Spânu rent richting de bal. Spânu draait met de bal, schiet en ... Gowin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - F.C Dusan 0:9

73e minuut.
Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă passt de bal met de wreef. Arostegi geeft een hoge lob. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Houyvet controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vanetta neemt vlug de vrije trap. Spânu kopt de bal weg. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Peterborough 55%, F.C Dusan 45%.
St. Peterborough - F.C Dusan 0:9