Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk Gyerünk FC.
AVG Tactiek Liga
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 63.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Meeuws geeft een lange en hoge pass. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Siebers onderschept slim de pass. Meeuws geeft de bal voor. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 0:1

5e minuut.
Városi passt de bal zonder na te denken. Meeuws rent richting de bal. Meeuws geeft de bal voor. Gray kan de bal niet met de borst controleren. Gray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
bin Yakub met een sublieme pass. Brokovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokovec passt de bal met de wreef. Puistoranta rent richting de bal. Puistoranta geeft een hoge lob. Oiarzábal bokst de bal weg.

13e minuut.
Rapali rent richting de bal. Jakubik onderschept slim de pass. Jakubik speelt de bal door. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Oiarzábal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Puistoranta is nu in balbezit. Puistoranta passt de bal in één keer door. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. Pečenica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gray geeft een hoge lob. Városi heeft problemen om de bal te vangen. Városi passt de bal met de wreef. Meeuws rent richting de bal. Meeuws geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kurpalis is nu in balbezit. Városi is nu in balbezit. Kurpalis geeft een hoge lob. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rapali passt de bal in één keer door. Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia passt de bal zonder na te denken. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Meeuws is nu in balbezit. Meeuws passt de bal in één keer door. Kurpalis geeft de bal voor. Gray krijgt zijn hoofd ertegen. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 0:2

32e minuut.
Olajkár passt de bal zonder na te denken. Jakubik rent richting de bal. Jakubik haalt uit met een fantastische trap. Bechtel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oiarzábal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 1:2

41e minuut.
Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Meeuws rent richting de bal. Meeuws speelt de bal door. Klungelig pakt Gray de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 1:3

44e minuut.
Bonilla passt de bal zonder na te denken. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws geeft een lange en hoge pass. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 57%, Gyerünk FC. 43%.
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 1:4

46e minuut.
Kurpalis is nu in balbezit. Kurpalis passt de bal met de wreef. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 1:5

47e minuut.
Jakubik passt de bal zonder na te denken. Morton is nu in balbezit. Morton geeft de bal voor. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal zonder na te denken. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko probeert naar een medespeler te passen. Rapali verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rapali verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik rent richting de bal. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. Oiarzábal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 2:5

53e minuut.
Meeuws is nu in balbezit. Meeuws geeft een hoge lob. Daar is Matyas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Városi rent richting de bal. Városi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kurpalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpalis passt de bal in één keer door. Városi rent richting de bal. Városi schiet op doel. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Csizmadia passt de bal met de wreef. Városi rent richting de bal. Városi passt de bal met de wreef. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Városi kopt de bal weg. Gray rent richting de bal. Gray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpalis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Gray rent richting de bal. Gray draait met de bal, schiet en ... Bursuc bokst de bal weg.

73e minuut.
Puistoranta geeft een hoge lob. Bonilla rent richting de bal. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meeuws de bal. Meeuws geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel geeft een lange en hoge pass. Meeuws kopt de bal weg. Daar is Morton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kurpalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokovec onderschept slim de pass. Brokovec geeft een hoge lob. Pečenica geeft een lange en hoge pass. Városi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gray probeert de bal met de borst te controleren. Gray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 2:6

83e minuut.
Kurpalis heeft problemen om de bal te vangen. Brokovec is nu in balbezit. Brokovec passt de bal zonder na te denken. Olajkár rent richting de bal. Olajkár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gray maakt een snoekduik en kopt de bal. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi onderschept slim de pass. Városi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 65%, Gyerünk FC. 35%.
Angyalföldi ksk - Gyerünk FC. 2:7