Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. Angyalföldi ksk
Liga Tactiek Zozó def.
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten solid
formidable Passen good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meeuws met een snelle inworp. Rapali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapali geeft de bal voor. Gray springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Siebers rent richting de bal. Városi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Városi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik probeert naar een medespeler te passen. Olajkár rent richting de bal. Olajkár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Gray rent richting de bal. Kurpalis speelt de bal door. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Brokovec geeft de bal voor. Inworp. Csizmadia met een snelle inworp. Rapali geeft een hoge lob. Városi springt en kopt de bal. Bursuc bokst de bal weg.

24e minuut.
Városi kopt de bal weg. Kurpalis is nu in balbezit. Kurpalis speelt de bal door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siebers verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csizmadia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csizmadia speelt de bal door. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kurpalis speelt de bal door. Csizmadia heeft problemen om de bal te vangen. Csizmadia speelt de bal door. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Angyalföldi ksk 1:0

34e minuut.
Jakubik rent richting de bal. Jakubik passt de bal met de wreef. Olajkár rent richting de bal. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. Oiarzábal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyerünk FC. - Angyalföldi ksk 1:1

34e minuut.
Rapali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Geremek komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia passt de bal zonder na te denken. Gray is nu in balbezit. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Angyalföldi ksk 2:1

38e minuut.
Csizmadia rent richting de bal. Csizmadia passt de bal in één keer door. Városi rent richting de bal. Városi schiet op doel. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Angyalföldi ksk 3:1

40e minuut.
Pečenica geeft een hoge lob. Matyas rent richting de bal. Gray maakt een afschuwelijke overtreding. Gray krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Piosik rent richting de bal. Piosik passt de bal in één keer door. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár schiet op doel. Bechtel probeert de bal aan de voet te houden. Oiarzábal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 47%, Angyalföldi ksk 53%.
Gyerünk FC. - Angyalföldi ksk 3:1

47e minuut.
Kurpalis passt de bal met de wreef. Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi draait met de bal, schiet en ... Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Angyalföldi ksk 4:1

57e minuut.
Városi is nu in balbezit. Siebers verovert de bal door een tackle van achteren. Siebers geeft de bal voor. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Csizmadia passt de bal in één keer door. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Brokovec rent richting de bal. Brokovec passt de bal in één keer door. Gray geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Csizmadia met een sublieme pass. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yakub begaat een overtreding. Városi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geremek komt bij de bal en schiet. Bursuc bokst de bal weg.

63e minuut.
Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár passt de bal met de wreef. Bechtel rent richting de bal. Jakubik onderschept slim de pass. Jakubik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kurpalis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurpalis met een sublieme pass. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Angyalföldi ksk 5:1

73e minuut.
Csizmadia passt de bal zonder na te denken. Brokovec rent richting de bal. Gray onderschept slim de pass. Gray schiet op doel. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bechtel geeft de bal voor. Klungelig pakt Brokovec de bal. Gray rent richting de bal. Klungelig pakt Gray de bal. Gray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Geremek is nu in balbezit. Geremek passt de bal in één keer door. Kurpalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi schiet op doel. Bursuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kurpalis passt de bal met de wreef. Városi heeft problemen om de bal te vangen. Városi passt de bal met de wreef. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurpalis met een sublieme pass. Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia geeft een hoge lob. Gray krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Morton onderschept slim de pass. Morton geeft de bal voor. Jakubik is nu in balbezit. Jakubik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 36%, Angyalföldi ksk 64%.
Gyerünk FC. - Angyalföldi ksk 5:1