Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old Lady Dávid Vanessza FC
3322Juve Tactiek Bca Juniors
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


23e minuut.
Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Klještanović de bal. Garzoni is nu in balbezit. Garzoni haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Krechel passt de bal met de wreef. Klještanović rent richting de bal. Klještanović passt de bal in één keer door. Hørlykke is nu in balbezit. Hørlykke draait met de bal, schiet en ... Salemi bokst de bal weg.

40e minuut.
Lentner heeft problemen om de bal te vangen. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski probeert naar een medespeler te passen. Fantic is nu in balbezit. Fantic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vironen onderschept slim de pass. Efraimov onderschept slim de pass. Efraimov probeert naar een medespeler te passen. Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen schiet op doel. Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fantic rent richting de bal. Fantic draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Dávid Vanessza FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 39%, Dávid Vanessza FC 61%.
Old Lady - Dávid Vanessza FC 0:1

49e minuut.
Barrassi geeft een lange en hoge pass. Hørlykke bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg maakt een afschuwelijke overtreding. Westerberg krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Siuruainen rent richting de bal. Stelmasiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siuruainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siuruainen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Dávid Vanessza FC 0:2

66e minuut.
Garzoni met een snelle inworp. Siuruainen is nu in balbezit. Lacorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen onderschept slim de pass. Siuruainen schiet op doel. Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Srdanov onderschept slim de pass. Srdanov passt de bal met de wreef. Daar is Siuruainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siuruainen draait met de bal, schiet en ... Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Garzoni kopt de bal weg. Daar is Lacorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siuruainen rent richting de bal. Siuruainen draait met de bal, schiet en ... Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Dávid Vanessza FC 0:3

80e minuut.
Asp geeft de bal voor. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski passt de bal zonder na te denken. Fantic is nu in balbezit. Fantic haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 55%, Dávid Vanessza FC 45%.
Old Lady - Dávid Vanessza FC 0:3