Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dávid Vanessza FC Old Lady
Bca Juniors Tactiek 3322Juve
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 46.1
excellent Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Daar is Milaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milaković speelt de bal door. Klještanović met een sublieme pass. Daar is Preziosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preziosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Modry met een sublieme pass. Preziosi rent richting de bal. Preziosi passt de bal in één keer door. Hørlykke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hørlykke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hørlykke heeft problemen om de bal te vangen. Hørlykke schiet op doel. Salemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Garzoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siuruainen de bal. Siuruainen passt de bal zonder na te denken. Alexandru geeft een hoge lob. Fantic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Braathen rent richting de bal. Braathen geeft de bal voor. Fantic rent richting de bal. Fantic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - Old Lady 1:0

34e minuut.
Fantic onderschept slim de pass. Fantic passt de bal zonder na te denken. Lentner is nu in balbezit. Fantic is nu in balbezit. Fantic schiet op doel. Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi passt de bal met de wreef. Hørlykke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hørlykke draait met de bal, schiet en ... Salemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dávid Vanessza FC - Old Lady 1:1

44e minuut.
Sudrawski verovert de bal door een tackle van achteren. Sudrawski passt de bal in één keer door. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 45%, Old Lady 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dávid Vanessza FC - Old Lady 1:1

49e minuut.
Asp speelt de bal door. Braathen is nu in balbezit. Braathen passt de bal met de wreef. Fantic is nu in balbezit. Fantic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klještanović kopt de bal weg. Modry heeft problemen om de bal te vangen. Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen draait met de bal, schiet en ... Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - Old Lady 2:1

53e minuut.
Stelmasiak geeft een hoge lob. Inworp. Sudrawski met een snelle inworp. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Modry passt de bal zonder na te denken. Domenichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi onderschept slim de pass. Preziosi haalt uit met een fantastische trap. Salemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dávid Vanessza FC - Old Lady 2:2

58e minuut.
Garzoni met een snelle inworp. Siuruainen rent richting de bal. Siuruainen passt de bal in één keer door. Fantic is nu in balbezit. Fantic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Domenichelli onderschept slim de pass. Domenichelli geeft een lange en hoge pass. Fantic rent richting de bal. Fantic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - Old Lady 3:2

65e minuut.
Siuruainen is nu in balbezit. Siuruainen geeft de bal voor. Fantic rent richting de bal. Fantic draait met de bal, schiet en ... Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

67e minuut.
Modry met een sublieme pass. Milaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milaković probeert naar een medespeler te passen. Preziosi rent richting de bal. Preziosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Braathen rent richting de bal. Braathen passt de bal met de wreef. Fantic rent richting de bal. Fantic schiet op doel. Pavlovic probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Milaković met een sublieme pass. Asp geeft een hoge lob. Fantic is nu in balbezit. Fantic draait met de bal, schiet en ... Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - Old Lady 4:2

78e minuut.
Efraimov verovert de bal door een tackle van achteren. Asp bereikt de bal nog maar net als eerste. Asp passt de bal in één keer door. Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Siuruainen kopt de bal weg. Déri is nu in balbezit. Fantic verovert de bal door een tackle van achteren. Fantic schiet op doel. Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - Old Lady 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 44%, Old Lady 56%.
Dávid Vanessza FC - Old Lady 5:2