Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Cannons CF St. Peterborough
knock Tactiek Megye1Def
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 55.7
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Lumiste probeert de bal met de borst te controleren. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo passt de bal met de wreef. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Gowin bokst de bal weg.

16e minuut.
Preoteasa rent richting de bal. Klungelig pakt Preoteasa de bal. Preoteasa geeft een hoge lob. Pot`kalo maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Ronkanen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - St. Peterborough 1:0

20e minuut.
Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Lamelle verovert de bal door een tackle van achteren. Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Daar is Arostegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saravia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Preoteasa krijgt zijn hoofd ertegen. Gowin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Saravia probeert naar een medespeler te passen. Preoteasa rent richting de bal. Arostegi rent richting de bal. Pot`kalo verovert de bal door een tackle van achteren. Pot`kalo schiet op doel. Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Doeltrap. Krstić met een harde bal richting middenveld. Pot`kalo rent richting de bal. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Staraci geeft een hoge lob. Daar is Gordea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sanromán de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 57%, St. Peterborough 43%.
Big Cannons CF - St. Peterborough 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Pot`kalo de bal. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste maakt een afschuwelijke overtreding. Lumiste is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Preoteasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Preoteasa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pot`kalo is nu in balbezit. Ujlaki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pot`kalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pot`kalo neemt zijn aanloop. Gowin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - St. Peterborough 2:0

51e minuut.
Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanromán onderschept slim de pass. Sanromán passt de bal zonder na te denken. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo schiet op doel. Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Papadopol passt de bal in één keer door. Saravia is nu in balbezit. Saravia met een sublieme pass. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ujlaki geeft een hoge lob. Papadopol kopt de bal weg. Daar is Arostegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preoteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Preoteasa is nu in balbezit. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo passt de bal zonder na te denken. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa schiet op doel. De bal raakt de paal. Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Cvijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvijić passt de bal zonder na te denken. Radnai rent richting de bal. Mitriţă onderschept slim de pass. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia is nu in balbezit. Preoteasa probeert naar een medespeler te passen. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pot`kalo passt de bal zonder na te denken. Saravia is nu in balbezit. Lăpădat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saravia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saravia komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lamelle passt de bal in één keer door. Papadopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadopol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Preoteasa de bal. Preoteasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - St. Peterborough 3:0

87e minuut.
Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. Ujlaki probeert de bal aan de voet te houden. Arostegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo verovert de bal door een tackle van achteren. Pot`kalo schiet op doel. Gowin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 41%, St. Peterborough 59%.
Big Cannons CF - St. Peterborough 3:0