Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SárgaLap F.C Dusan
Jedi2_v2 Tactiek tám3
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 58.5
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
van der Laan probeert de bal met de borst te controleren. Muda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Laan. Muda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niemierka wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vanetta geeft een lange en hoge pass. Bajer kopt de bal weg. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krakovič speelt de bal door. Moś rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Abbiati kopt de bal weg. Czimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro begaat een overtreding. Carneiro krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Olmos geeft een lange en hoge pass. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbiati. Füle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Olmos met een snel genomen vrije trap. Gyurkovits springt en kopt de bal. Dzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Krakovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niemierka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - F.C Dusan 0:1

19e minuut.
Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos is nu in balbezit. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa geeft een lange en hoge pass. Muda springt en kopt de bal. Janduda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bajer geeft de bal voor. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Laan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niemierka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Kampa speelt de bal door. Moś rent richting de bal. Moś passt de bal met de wreef. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka draait met de bal, schiet en ... Janduda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - F.C Dusan 0:2

24e minuut.
van der Laan verovert de bal door een tackle van achteren. van der Laan geeft de bal voor. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - F.C Dusan 1:2

28e minuut.
Bajer geeft een lange en hoge pass. Füle is nu in balbezit. Füle passt de bal in één keer door. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SárgaLap - F.C Dusan 2:2

34e minuut.
Czimmermann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baranyai de bal. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bajer geeft een hoge lob. Inworp. Krakovič met een snelle inworp. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Czimmermann met een snelle inworp. Romero kan de bal niet met de borst controleren. Romero geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - F.C Dusan 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 58%, F.C Dusan 42%.
SárgaLap - F.C Dusan 3:2

46e minuut.
Czimmermann met een sublieme pass. Baranyai is nu in balbezit. Vanetta verovert de bal door een tackle van achteren. Vanetta geeft de bal voor. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Moś rent richting de bal. De bal raakt de paal. Moś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SárgaLap - F.C Dusan 3:3

53e minuut.
Romero met de inworp. Czimmermann rent richting de bal. Czimmermann passt de bal met de wreef. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. Dzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Abbiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Abbiati geeft een lange en hoge pass. Romero kopt de bal weg. Gyurkovits heeft problemen om de bal te vangen. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Olszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Abbiati geeft de bal voor. Inworp. Romero met een snelle inworp. Baranyai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt van der Laan de bal. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Laan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niemierka neemt de penalty, wat een uithaal! Janduda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Czimmermann onderschept slim de pass. Czimmermann passt de bal met de wreef. Gyurkovits is nu in balbezit. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Carneiro is nu in balbezit. Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits schiet op doel. Dzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - F.C Dusan 4:3

65e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero passt de bal met de wreef. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - F.C Dusan 5:3

78e minuut.
Füle is nu in balbezit. Baranyai rent richting de bal. Baranyai passt de bal zonder na te denken. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonini met een sublieme pass. van der Laan geeft een hoge lob. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits geeft de bal voor. Dzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Olmos kopt de bal weg. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 48%, F.C Dusan 52%.
SárgaLap - F.C Dusan 5:3