Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.13 [del]
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27926
F.C Dusan SárgaLap
tám3 Tactiek Jedi2_v2
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60.7 gemiddelde waardering 61.3
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


18e minuut.
Ludányi probeert naar een medespeler te passen. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludányi begaat een overtreding. Ludányi krijgt een gele kaart. Căpusa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kampa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cremonini heeft problemen om de bal te vangen. Căpusa rent richting de bal. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. Janduda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is van der Laan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Muda zijn tegenspeler op de grond. van der Laan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olmos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Füle kopt de bal weg. Abbiati heeft problemen om de bal te vangen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Căpusa kopt de bal weg. Cremonini probeert de bal aan de voet te houden. Muda is nu in balbezit. Muda haalt uit met een fantastische trap. Janduda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - SárgaLap 1:0

43e minuut.
Olmos met een sublieme pass. Romero met een sublieme pass. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Dusan - SárgaLap 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 46%, SárgaLap 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Dusan - SárgaLap 1:1

49e minuut.
Krakovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moś geeft de bal voor. Ludányi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - SárgaLap 2:1

50e minuut.
Olmos geeft de bal voor. Klungelig pakt Olszewski de bal. Baranyai verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Dzik bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Muda met een sublieme pass. Krakovič rent richting de bal. Romero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krakovič raakt geblesseerd tijdens het duel. Muda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Romero speelt de bal door. Baranyai rent richting de bal. Baranyai met een sublieme pass. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Dzik bokst de bal weg. Olszewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czimmermann met de inworp. Romero geeft de bal voor. Füle maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vanetta kopt de bal weg. Czimmermann rent richting de bal. Czimmermann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos geeft de bal voor. Gyurkovits krijgt zijn hoofd ertegen. Dzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Olmos kopt de bal weg. Czimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste onderschept slim de pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 33%, SárgaLap 67%.
F.C Dusan - SárgaLap 2:1