Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk Dávid Vanessza FC
Zozó def. Tactiek Bca Juniors
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 57.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


23e minuut.
Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandru geeft een hoge lob. Siebers probeert de bal met de borst te controleren. Fantic is nu in balbezit. Fantic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Brokovec onderschept slim de pass. Brokovec probeert naar een medespeler te passen. Asp speelt de bal door. Siuruainen rent richting de bal. Siuruainen schiet op doel. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Vironen geeft een lange en hoge pass. Morton kopt de bal weg. Braathen met een sublieme pass. Klungelig pakt Siuruainen de bal. Siuruainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Dávid Vanessza FC 0:1

26e minuut.
Morton speelt de bal door. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski met een sublieme pass. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic schiet op doel. Bursuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Braathen bereikt de bal nog maar net als eerste. Braathen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzoni onderschept slim de pass. Garzoni geeft de bal voor. Fantic rent richting de bal. Fantic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Asp passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tramonti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Yakub bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yakub draait met de bal, schiet en ... Salemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Asp probeert naar een medespeler te passen. Braathen bereikt de bal nog maar net als eerste. Braathen passt de bal zonder na te denken. Fantic is nu in balbezit. Fantic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Siebers trapt de bal weg van het doel. Sudrawski kopt de bal weg. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Dávid Vanessza FC 0:2

43e minuut.
Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Alexandru geeft een hoge lob. Siebers is nu in balbezit. Fantic onderschept slim de pass. Fantic haalt uit met een fantastische trap. Bursuc bokst de bal weg.

44e minuut.
Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Asp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik verovert de bal door een tackle van achteren. Olajkár rent richting de bal. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 58%, Dávid Vanessza FC 42%.
Angyalföldi ksk - Dávid Vanessza FC 0:2

46e minuut.
Garzoni met een sublieme pass. Fantic rent richting de bal. Brokovec is nu in balbezit. Fantic verovert de bal door een tackle van achteren. Fantic schiet op doel. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Sudrawski is nu in balbezit. Puistoranta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sudrawski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vironen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fantic maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Domenichelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tramonti met een snelle inworp. Olajkár rent richting de bal. Olajkár geeft een lange en hoge pass. Paal! Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jakubik rent richting de bal. De bal raakt de paal. Jakubik rent richting de bal. Jakubik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Dávid Vanessza FC 1:2

58e minuut.
Fantic kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brokovec. Fantic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asp met een snel genomen vrije trap. Fantic rent richting de bal. Fantic schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Dávid Vanessza FC 1:3

79e minuut.
Braathen speelt de bal door. Siuruainen rent richting de bal. Brokovec begaat een overtreding. Brokovec krijgt een gele kaart. Siuruainen raakt geblesseerd tijdens het duel. Siuruainen wilt de vrije trap nemen. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt bin Yakub de bal. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Dávid Vanessza FC 1:4

82e minuut.
Olajkár is nu in balbezit. Olajkár passt de bal zonder na te denken. Westerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik onderschept slim de pass. Jakubik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fantic is nu in balbezit. Fantic speelt de bal door. Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen draait met de bal, schiet en ... Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Dávid Vanessza FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 57%, Dávid Vanessza FC 43%.
Angyalföldi ksk - Dávid Vanessza FC 1:5