Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. Old Lady
Liga Tactiek 3322Juve
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Inworp. Meeuws zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonilla geeft een hoge lob. Gray krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Old Lady 1:0

8e minuut.
Krechel geeft de bal voor. Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hørlykke onderschept slim de pass. Hørlykke schiet op doel. Oiarzábal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyerünk FC. - Old Lady 1:1

11e minuut.
Gray is nu in balbezit. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray geeft de bal voor. Klungelig pakt Efraimov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Old Lady 2:1

14e minuut.
Efraimov onderschept slim de pass. Kurpalis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurpalis passt de bal in één keer door. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klještanović probeert naar een medespeler te passen. Ouvrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouvrard probeert naar een medespeler te passen. Hørlykke heeft problemen om de bal te vangen. Hørlykke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Meeuws geeft een hoge lob. Lacorte probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klještanović de bal. Kurpalis is nu in balbezit. Kurpalis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bechtel probeert naar een medespeler te passen. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een hoge lob. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel. Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Városi is nu in balbezit. Városi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Old Lady 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 50%, Old Lady 50%.
Gyerünk FC. - Old Lady 3:1

46e minuut.
Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović met een sublieme pass. Ouvrard met een sublieme pass. Preziosi is nu in balbezit. Preziosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Krechel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klještanović geeft de bal voor. Preziosi rent richting de bal. Preziosi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oiarzábal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Efraimov speelt de bal door. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović geeft een lange en hoge pass. Hørlykke springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lentner heeft problemen om de bal te vangen. Ouvrard speelt de bal door. Rapali is nu in balbezit. Hørlykke verovert de bal door een tackle van achteren. Hørlykke passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ouvrard probeert de bal met de borst te controleren. Rapali is nu in balbezit. Ouvrard maakt een afschuwelijke overtreding. Ouvrard krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Városi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meeuws zal de hoekschop nemen. Városi geeft een lange en hoge pass. Gray krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Old Lady 4:1

83e minuut.
Ouvrard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klještanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klještanović probeert naar een medespeler te passen. Preziosi rent richting de bal. Preziosi haalt uit met een fantastische trap. Oiarzábal bokst de bal weg.

85e minuut.
Lentner rent richting de bal. Meeuws verovert de bal door een tackle van achteren. Meeuws passt de bal met de wreef. Városi rent richting de bal. Városi draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi rent richting de bal. Városi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 47%, Old Lady 53%.
Gyerünk FC. - Old Lady 4:1