Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old Lady Gyerünk FC.
Juve Tactiek Liga
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 61.9
average Schieten very good
average Passen excellent
average Verdedigen solid


2e minuut.
Bechtel kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurpalis de bal. Sabelli met een sublieme pass. Városi is nu in balbezit. Városi schiet op doel. Lászlai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Váraljai is nu in balbezit. Kurpalis onderschept slim de pass. De Marchesi onderschept slim de pass. De Marchesi speelt de bal door. Lacorte geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Rapali speelt de bal door. Daar is Hajtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajtinger speelt de bal door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rapali met een sublieme pass. Kurpalis met een sublieme pass. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:1

15e minuut.
Városi rent richting de bal. Városi passt de bal in één keer door. De Marchesi speelt de bal door. Gray probeert de bal met de borst te controleren. Gray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla speelt de bal door. Kurpalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpalis geeft een hoge lob. Városi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:2

19e minuut.
Inworp. Hajtinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurpalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpalis geeft een lange en hoge pass. Városi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:3

23e minuut.
Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Városi is nu in balbezit. Városi passt de bal zonder na te denken. Rapali geeft een hoge lob. Gray springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Meeuws passt de bal met de wreef. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reggel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reggel krijgt een gele kaart. Városi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurpalis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Városi rent richting de bal. Városi passt de bal zonder na te denken. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap. Lászlai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:4

33e minuut.
Rapali speelt de bal door. Csizmadia met een sublieme pass. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap. Lászlai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:5

35e minuut.
Rapali passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Meeuws de bal. Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Városi de bal. Városi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:6

36e minuut.
Gray met een sublieme pass. Hajtinger geeft een lange en hoge pass. Városi rent richting de bal. Városi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:7

38e minuut.
De Marchesi speelt de bal door. Gray speelt de bal door. Városi is nu in balbezit. Városi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:8

40e minuut.
De Marchesi rent richting de bal. Hajtinger onderschept slim de pass. Hajtinger passt de bal zonder na te denken. Városi is nu in balbezit. Városi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rapali onderschept slim de pass. Rapali speelt de bal door. Városi rent richting de bal. Városi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 75%, Gyerünk FC. 25%.
Old Lady - Gyerünk FC. 0:9

47e minuut.
Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Gray rent richting de bal. Gray speelt de bal door. Városi rent richting de bal. Városi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:10

48e minuut.
Daar is Váraljai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray onderschept slim de pass. Sabelli begaat een overtreding. Sabelli krijgt een gele kaart. Gray wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gray kan niet meer verder spelen. Drahný komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Drahný is nu in balbezit. Drahný haalt uit met een fantastische trap. Reggel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lászlai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:11

48e minuut.
Váraljai probeert naar een medespeler te passen. Milaković is nu in balbezit. Városi verovert de bal door een tackle van achteren. Városi haalt uit met een fantastische trap. Lászlai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drahný is nu in balbezit. Drahný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:12

51e minuut.
Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia passt de bal met de wreef. Drahný is nu in balbezit. Drahný draait met de bal, schiet en ... Lászlai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:13

53e minuut.
Csizmadia heeft problemen om de bal te vangen. Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Drahný rent richting de bal. Drahný haalt uit met een fantastische trap. Lászlai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:14

55e minuut.
Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjjártó geeft de bal voor. Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:15

58e minuut.
De Marchesi rent richting de bal. Városi verovert de bal door een tackle van achteren. Városi passt de bal met de wreef. Drahný bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahný schiet op doel. Lászlai bokst de bal weg.

62e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reggel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Városi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurpalis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Drahný is nu in balbezit. Drahný passt de bal met de wreef. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi draait met de bal, schiet en ... Lászlai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:16

73e minuut.
Lacorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia onderschept slim de pass. Csizmadia speelt de bal door. Drahný rent richting de bal. Drahný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kurpalis is nu in balbezit. Kurpalis passt de bal zonder na te denken. Drahný is nu in balbezit. Drahný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjjártó geeft een hoge lob. Hajtinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Drahný de bal. Drahný schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Csizmadia zal de hoekschop nemen. Lászlai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Városi is nu in balbezit. Városi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:17

85e minuut.
Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia passt de bal zonder na te denken. Daar is Drahný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drahný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Gyerünk FC. 0:18

87e minuut.
Lacorte probeert naar een medespeler te passen. Rapali geeft een lange en hoge pass. Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahný verovert de bal door een tackle van achteren. Drahný haalt uit met een fantastische trap. Lászlai bokst de bal weg. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi draait met de bal, schiet en ... Lászlai bokst de bal weg.

90e minuut.
Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws geeft een hoge lob. De Marchesi heeft problemen om de bal te vangen. Drahný bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 72%, Gyerünk FC. 28%.
Old Lady - Gyerünk FC. 0:18