Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. SárgaLap
Liga Tactiek Jedi2_v2
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Romero met een snelle inworp. Bonilla rent richting de bal. Baranyai begaat een overtreding. Baranyai krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Városi met een sublieme pass. Czimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Czimmermann passt de bal met de wreef. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Janduda probeert naar een medespeler te passen. Bonilla met een sublieme pass. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws geeft een hoge lob. Gray springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Meeuws rent richting de bal. Meeuws geeft een hoge lob. Gray krijgt zijn hoofd ertegen. Janduda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bonilla controleert de bal met de borst. Füle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gyurkovits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - SárgaLap 0:1

16e minuut.
Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Olmos rent richting de bal. Kurpalis onderschept slim de pass. Kurpalis geeft de bal voor. Gray krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bonilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurpalis is nu in balbezit. Olmos maakt een afschuwelijke overtreding. Olmos krijgt een gele kaart. Kurpalis raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gray krijgt zijn hoofd ertegen. Janduda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rapali geeft een hoge lob. Csizmadia rent richting de bal. Csizmadia passt de bal zonder na te denken. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kurpalis passt de bal met de wreef. Hajtinger met een sublieme pass. Kurpalis is nu in balbezit. Kurpalis haalt uit met een fantastische trap. Janduda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 38%, SárgaLap 62%.
Gyerünk FC. - SárgaLap 0:1

47e minuut.
Cremonini onderschept slim de pass. Cremonini geeft de bal voor. Bechtel geeft de bal voor. Városi is nu in balbezit. Városi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cremonini verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonini probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Pečenica rent richting de bal. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - SárgaLap 0:2

59e minuut.
Rapali rent richting de bal. Rapali geeft een hoge lob. Gray kopt de bal weg. Városi is nu in balbezit. Városi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bechtel rent richting de bal. Bechtel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Czimmermann de bal. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Oiarzábal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft een hoge lob. Olmos geeft een lange en hoge pass. Füle springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Buitenspel voor Gray. Goede buitenspelval van de verdediging. Cremonini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Czimmermann kopt de bal weg. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Oiarzábal met een harde bal richting middenveld. Olmos kopt de bal weg. Romero met een sublieme pass. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Oiarzábal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 49%, SárgaLap 51%.
Gyerünk FC. - SárgaLap 0:2