Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SárgaLap Gyerünk FC.
Jedi2_v2 Tactiek Liga
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 60.7
outstanding Schieten solid
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Városi passt de bal zonder na te denken. Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia geeft een lange en hoge pass. Városi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Gyerünk FC. 0:1

4e minuut.
Baranyai passt de bal in één keer door. Gyurkovits heeft problemen om de bal te vangen. Gyurkovits geeft een hoge lob. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Czimmermann met een snelle inworp. Romero geeft een hoge lob. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal bokst de bal weg.

7e minuut.
Füle rent richting de bal. Füle speelt de bal door. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SárgaLap - Gyerünk FC. 1:1

9e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Füle verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Geremek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Gyerünk FC. 2:1

12e minuut.
Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia met een sublieme pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray geeft een hoge lob. Városi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer is nu in balbezit. Bajer geeft de bal voor. Füle rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Gyerünk FC. 3:1

17e minuut.
Baranyai met een sublieme pass. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Czimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Czimmermann draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Gyerünk FC. 4:1

23e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Füle verovert de bal door een tackle van achteren. Füle probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gyurkovits passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Füle de bal. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 47%, Gyerünk FC. 53%.
SárgaLap - Gyerünk FC. 4:1

46e minuut.
Czimmermann is nu in balbezit. Czimmermann passt de bal zonder na te denken. Daar is Bechtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czimmermann is nu in balbezit. Czimmermann haalt uit met een fantastische trap. Oiarzábal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws passt de bal in één keer door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ... Janduda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ludányi kopt de bal weg. Kurpalis geeft de bal voor. Városi rent richting de bal. Városi draait met de bal, schiet en ... Janduda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Gyerünk FC. 4:2

53e minuut.
Klungelig pakt Rapali de bal. Kurpalis is nu in balbezit. Romero probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel. Oiarzábal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray passt de bal zonder na te denken. Városi rent richting de bal. Városi draait met de bal, schiet en ... Janduda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Gyerünk FC. 4:3

57e minuut.
Olmos is nu in balbezit. Olmos passt de bal zonder na te denken. Romero speelt de bal door. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Czimmermann rent richting de bal. Czimmermann passt de bal zonder na te denken. Füle rent richting de bal. Füle schiet op doel. Oiarzábal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Füle rent richting de bal. Rapali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Füle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Füle neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Olmos verovert de bal door een tackle van achteren. Czimmermann speelt de bal door. Romero met een sublieme pass. Füle heeft problemen om de bal te vangen. Füle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Gyerünk FC. 5:3

82e minuut.
Meeuws is nu in balbezit. Meeuws passt de bal in één keer door. Városi heeft problemen om de bal te vangen. Városi schiet op doel. Janduda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Olmos verovert de bal door een tackle van achteren. Olmos geeft de bal voor. Geremek heeft problemen om de bal te vangen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 45%, Gyerünk FC. 55%.
SárgaLap - Gyerünk FC. 5:3