Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dávid Vanessza FC St. Peterborough
Bca Juniors Tactiek Megye1Def
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 53.9
excellent Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


13e minuut.
Garzoni rent richting de bal. Garzoni passt de bal met de wreef. Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen schiet op doel. Gowin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - St. Peterborough 1:0

21e minuut.
Lumiste met een sublieme pass. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă passt de bal in één keer door. Houyvet heeft problemen om de bal te vangen. Houyvet schiet op doel. Salemi bokst de bal weg.

26e minuut.
Srdanov passt de bal in één keer door. Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen passt de bal in één keer door. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Asp verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beterraba. Beterraba krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sudrawski speelt de bal door. Vironen is nu in balbezit. Vironen passt de bal zonder na te denken. Fantic is nu in balbezit. Fantic schiet op doel. Gowin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arostegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arostegi geeft een hoge lob. Mitriţă kopt de bal weg. Houyvet is nu in balbezit. Houyvet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vironen geeft een hoge lob. Siuruainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lumiste rent richting de bal. Beterraba rent richting de bal. Beterraba haalt uit met een fantastische trap. Salemi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 43%, St. Peterborough 57%.
Dávid Vanessza FC - St. Peterborough 1:0

49e minuut.
Inworp. Heitzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staraci rent richting de bal. Staraci geeft een lange en hoge pass. Houyvet maakt een snoekduik en kopt de bal. Salemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Lăpădat met een snelle inworp. Beterraba is nu in balbezit. Beterraba geeft een lange en hoge pass. Houyvet rent richting de bal. Houyvet draait met de bal, schiet en ... Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Westerberg rent richting de bal. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă passt de bal in één keer door. Beterraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Beterraba schiet op doel. Salemi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dávid Vanessza FC - St. Peterborough 1:1

68e minuut.
Fantic passt de bal in één keer door. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski passt de bal zonder na te denken. Fantic rent richting de bal. Fantic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Asp neemt vlug de vrije trap. Fantic kopt de bal weg. Arostegi is nu in balbezit. Siuruainen verovert de bal door een tackle van achteren. Siuruainen schiet op doel. Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Garzoni heeft problemen om de bal te vangen. Garzoni geeft de bal voor. Fantic rent richting de bal. Fantic haalt uit met een fantastische trap. Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - St. Peterborough 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 41%, St. Peterborough 59%.
Dávid Vanessza FC - St. Peterborough 2:1