Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Cannons CF Angyalföldi ksk
knock Tactiek Zozó def.
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 55.9
outstanding Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Bursuc geeft de bal voor. Olajkár rent richting de bal. Papadopol onderschept slim de pass. Papadopol geeft een lange en hoge pass. Preoteasa springt en kopt de bal. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo met een sublieme pass. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa geeft de bal voor. Pot`kalo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Preoteasa kan de bal niet met de borst controleren. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa onderschept slim de pass. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saravia neemt de hoekschop. Preoteasa springt en kopt de bal. Brokovec onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Morton geeft de bal voor. Sanromán probeert naar een medespeler te passen. Funda probeert naar een medespeler te passen. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 53%, Angyalföldi ksk 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Big Cannons CF - Angyalföldi ksk 0:0

47e minuut.
Matyas onderschept slim de pass. Matyas met een sublieme pass. Saravia met een sublieme pass. Klungelig pakt Pot`kalo de bal. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Bursuc trapt de bal weg. Saravia kopt de bal weg. Preoteasa is nu in balbezit. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Saravia rent richting de bal. Saravia passt de bal zonder na te denken. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo schiet op doel. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Angyalföldi ksk 1:0

57e minuut.
Papadopol probeert naar een medespeler te passen. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa passt de bal in één keer door. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Brokovec geeft de bal voor. Funda onderschept slim de pass. Inworp. Tramonti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olajkár geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Puistoranta is nu in balbezit. Puistoranta geeft de bal voor. Jakubik rent richting de bal. Jakubik schiet op doel. Krstić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Big Cannons CF - Angyalföldi ksk 1:1

86e minuut.
Brokovec onderschept slim de pass. Pot`kalo is nu in balbezit. bin Yakub rent richting de bal. Pot`kalo onderschept slim de pass. Pot`kalo schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Angyalföldi ksk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 41%, Angyalföldi ksk 59%.
Big Cannons CF - Angyalföldi ksk 2:1