Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:29
  • Competitiewedstrijd: NB III.13 [del]
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15765
F.C Dusan Old Lady
tám3 Tactiek 3322Juve
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Căpusa kopt de bal weg. Klungelig pakt Stelmasiak de bal. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Old Lady 1:0

5e minuut.
Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda passt de bal met de wreef. Căpusa rent richting de bal. Căpusa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Preste rent richting de bal. Krechel onderschept slim de pass. Căpusa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Căpusa krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Lentner verovert de bal door een tackle van achteren. Vanetta is nu in balbezit. Vanetta geeft een lange en hoge pass. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś schiet op doel. Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Muda de bal onder controle te krijgen. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Old Lady 2:0

15e minuut.
Preste speelt de bal door. Căpusa rent richting de bal. Căpusa passt de bal zonder na te denken. Muda rent richting de bal. Muda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kampa probeert naar een medespeler te passen. Muda rent richting de bal. Muda passt de bal in één keer door. Căpusa heeft problemen om de bal te vangen. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Krakovič is nu in balbezit. Krakovič geeft de bal voor. Stelmasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Căpusa rent richting de bal. Căpusa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krakovič onderschept slim de pass. Krakovič probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Old Lady 3:0

29e minuut.
Olszewski geeft de bal voor. Moś rent richting de bal. Moś heeft problemen om de bal te vangen. Moś haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Old Lady 4:0

35e minuut.
Klještanović passt de bal met de wreef. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi passt de bal in één keer door. Hørlykke is nu in balbezit. Hørlykke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Krakovič de bal. Krakovič geeft een lange en hoge pass. Stelmasiak kan de bal niet met de borst controleren. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś draait met de bal, schiet en ... Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste geeft een hoge lob. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Krakovič geeft een hoge lob. Moś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stelmasiak. Stelmasiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 43%, Old Lady 57%.
F.C Dusan - Old Lady 4:0

49e minuut.
Modry heeft problemen om de bal te vangen. Kampa rent richting de bal. Kampa passt de bal in één keer door. Muda is nu in balbezit. Muda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kampa kan de bal niet met de borst controleren. Kampa passt de bal in één keer door. Ouvrard onderschept slim de pass. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Moravia speelt de bal door. Krakovič probeert naar een medespeler te passen. Moś rent richting de bal. Moś draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Old Lady 5:0

62e minuut.
Efraimov is nu in balbezit. Efraimov geeft een lange en hoge pass. Moś is nu in balbezit. Moś schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Kampa met een sublieme pass. Stelmasiak rent richting de bal. Stelmasiak passt de bal met de wreef. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Barrassi de bal onder controle te krijgen. Krakovič met een sublieme pass. Muda is nu in balbezit. Muda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Old Lady 6:0

82e minuut.
Preste passt de bal in één keer door. Ouvrard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krechel de bal. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 46%, Old Lady 54%.
F.C Dusan - Old Lady 6:0