Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St. Peterborough Gyerünk FC.
Megye1Def Tactiek Liga
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 63
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitriţă met de inworp. Heitzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitzinger geeft een hoge lob. Houyvet springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat geeft een lange en hoge pass. Daar is Houyvet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houyvet draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bechtel passt de bal in één keer door. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws passt de bal met de wreef. Városi rent richting de bal. Városi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Meeuws, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meeuws geeft de bal voor. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal. Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Városi springt en kopt de bal. Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Gyerünk FC. 0:1

20e minuut.
Meeuws is nu in balbezit. Meeuws passt de bal in één keer door. Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Gray springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Meeuws, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meeuws met een sublieme pass. Városi is nu in balbezit. Városi draait met de bal, schiet en ... Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lumiste passt de bal zonder na te denken. Heitzinger met een sublieme pass. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Peterborough 50%, Gyerünk FC. 50%.
St. Peterborough - Gyerünk FC. 0:1

56e minuut.
Lumiste passt de bal in één keer door. Lăpădat rent richting de bal. Hajtinger begaat een overtreding. Hajtinger krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Jelescu controleert de bal met de borst. Rapali is nu in balbezit. Rapali geeft een hoge lob. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Városi rent richting de bal. Városi schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Gray de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Heitzinger passt de bal met de wreef. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St. Peterborough - Gyerünk FC. 1:1

71e minuut.
Rapali is nu in balbezit. Rapali passt de bal met de wreef. Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Városi rent richting de bal. Városi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gowin trapt de bal weg van het doel. Heitzinger kopt de bal weg. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hajtinger met een sublieme pass. Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia speelt de bal door. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. Gowin bokst de bal weg.

77e minuut.
Hajtinger speelt de bal door. Meeuws heeft problemen om de bal te vangen. Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bonilla speelt de bal door. Klungelig pakt Meeuws de bal. Meeuws geeft een lange en hoge pass. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap. Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws speelt de bal door. Városi is nu in balbezit. Városi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ronkanen rent richting de bal. Meeuws verovert de bal door een tackle van achteren. Meeuws passt de bal zonder na te denken. Városi is nu in balbezit. Városi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gowin probeert naar een medespeler te passen. Rapali kopt de bal weg. Kurpalis met een sublieme pass. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Gyerünk FC. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Peterborough 64%, Gyerünk FC. 36%.
St. Peterborough - Gyerünk FC. 1:2