Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.13 [del]
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11083
F.C Dusan Angyalföldi ksk
tám3 Tactiek AVG
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
23 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
bin Yakub rent richting de bal. Kampa verovert de bal door een tackle van achteren. Kampa passt de bal in één keer door. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel. Bursuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bursuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Siebers geeft de bal voor. Inworp. Krakovič met de inworp. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Matyas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kampa de bal. Piosik probeert naar een medespeler te passen. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. Dzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste probeert naar een medespeler te passen. Niemierka rent richting de bal. Muda is nu in balbezit. Muda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piosik probeert naar een medespeler te passen. Olszewski geeft de bal voor. Muda rent richting de bal. Moś rent richting de bal. Moś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abbiati verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik passt de bal in één keer door. Jakubik rent richting de bal. Jakubik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Angyalföldi ksk 0:1

41e minuut.
Brokovec rent richting de bal. Preste onderschept slim de pass. Preste probeert naar een medespeler te passen. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 50%, Angyalföldi ksk 50%.
F.C Dusan - Angyalföldi ksk 0:1

47e minuut.
Krakovič passt de bal met de wreef. Morton verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Niemierka de bal. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Daar is Krakovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krakovič speelt de bal door. Moś rent richting de bal. Moś draait met de bal, schiet en ... Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Dusan - Angyalföldi ksk 1:1

62e minuut.
Niemierka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Matyas de bal. Muda onderschept slim de pass. Muda draait met de bal, schiet en ... Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Angyalföldi ksk 2:1

64e minuut.
Olszewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Siebers de bal onder controle te krijgen. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ... Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Angyalföldi ksk 3:1

65e minuut.
Daar is Puistoranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistoranta begaat een overtreding. Puistoranta krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bursuc met een sublieme pass. Krakovič kopt de bal weg. Moś is nu in balbezit. Moś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Angyalföldi ksk 4:1

70e minuut.
Niemierka rent richting de bal. Niemierka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moś draait met de bal, schiet en ... Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Angyalföldi ksk 5:1

74e minuut.
Moś maakt een snoekduik en kopt de bal. Siebers verovert de bal door een tackle van achteren. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda schiet op doel. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

80e minuut.
Puistoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro onderschept slim de pass. Carneiro geeft een hoge lob. Muda is nu in balbezit. Muda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kampa geeft een lange en hoge pass. Muda is nu in balbezit. Matyas begaat een overtreding. Matyas krijgt een gele kaart. Muda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Preste zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matyas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa rent richting de bal. Kampa passt de bal in één keer door. Daar is Niemierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 35%, Angyalföldi ksk 65%.
F.C Dusan - Angyalföldi ksk 5:1