Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk F.C Dusan
Zozó def. Tactiek tám3
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 58.6
goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Krakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Krakovič met een sublieme pass. Muda is nu in balbezit. Muda draait met de bal, schiet en ... Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - F.C Dusan 0:1

3e minuut.
Matyas verovert de bal door een tackle van achteren. Matyas speelt de bal door. Preste geeft een lange en hoge pass. Moś is nu in balbezit. Moś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Preste is nu in balbezit. Preste geeft een lange en hoge pass. Abbiati met een sublieme pass. Moś rent richting de bal. Moś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Preste passt de bal met de wreef. Căpusa rent richting de bal. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś is nu in balbezit. Moś schiet op doel. Bursuc bokst de bal weg.

12e minuut.
Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś passt de bal in één keer door. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brokovec is nu in balbezit. Muda onderschept slim de pass. Muda passt de bal in één keer door. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - F.C Dusan 0:2

29e minuut.
Vanetta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Traverso is nu in balbezit. Preste schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Preste krijgt een gele kaart. Traverso moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Traverso kan niet meer verder spelen. Puistoranta komt het veld opgelopen. bin Yakub wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Carneiro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko passt de bal met de wreef. Krakovič probeert naar een medespeler te passen. Muda heeft problemen om de bal te vangen. Muda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Căpusa kopt de bal weg. Muda kan de bal niet met de borst controleren. Muda passt de bal in één keer door. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś haalt uit met een fantastische trap. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 57%, F.C Dusan 43%.
Angyalföldi ksk - F.C Dusan 0:2

53e minuut.
Krakovič kopt de bal weg. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś probeert naar een medespeler te passen. Muda is nu in balbezit. Muda draait met de bal, schiet en ... Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Krakovič passt de bal zonder na te denken. Akçaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçaba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muda de bal. Muda haalt uit met een fantastische trap. Bursuc bokst de bal weg. Moś is nu in balbezit. Siebers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - F.C Dusan 0:3

56e minuut.
Olajkár passt de bal in één keer door. Matyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyas passt de bal met de wreef. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda schiet op doel. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Siebers verovert de bal door een tackle van achteren. Siebers geeft een lange en hoge pass. Olajkár is nu in balbezit. Klungelig pakt Olajkár de bal. Olajkár schiet op doel. Dzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Akçaba geeft een hoge lob. Morton kan de bal niet met de borst controleren. Moś rent richting de bal. Moś haalt uit met een fantastische trap. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - F.C Dusan 0:4

63e minuut.
Puistoranta met een sublieme pass. Matyas rent richting de bal. Matyas geeft de bal voor. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś verovert de bal door een tackle van achteren. Muda is nu in balbezit. Muda schiet op doel. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nazderko met een sublieme pass. Vanetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanetta speelt de bal door. Muda is nu in balbezit. Muda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Siebers de bal. Moś rent richting de bal. Moś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - F.C Dusan 0:5

82e minuut.
Olajkár is nu in balbezit. Inworp. Matyas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Preste geeft de bal voor. Matyas kopt de bal weg. Daar is bin Yakub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muda rent richting de bal. Muda haalt uit met een fantastische trap. Bursuc bokst de bal weg.

87e minuut.
Bursuc trapt de bal weg van het doel. Krakovič geeft een lange en hoge pass. Muda kopt de bal weg. Moś is nu in balbezit. Moś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 62%, F.C Dusan 38%.
Angyalföldi ksk - F.C Dusan 0:5