Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Cannons CF Old Lady
knock Tactiek 3322Juve
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 49.5
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Sanromán geeft een lange en hoge pass. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa probeert naar een medespeler te passen. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic bokst de bal weg.

7e minuut.
Sack rent richting de bal. Pot`kalo heeft problemen om de bal te vangen. Pot`kalo passt de bal met de wreef. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Saravia probeert naar een medespeler te passen. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo passt de bal met de wreef. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa schiet op doel. Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krechel is nu in balbezit. Krechel passt de bal zonder na te denken. Preoteasa kan de bal niet met de borst controleren. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Krechel met de inworp. Klještanović rent richting de bal. Klještanović geeft de bal voor. Preziosi is nu in balbezit. Preziosi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lentner is nu in balbezit. Sack onderschept slim de pass. Sack probeert naar een medespeler te passen. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ... Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Preoteasa passt de bal in één keer door. Pot`kalo is nu in balbezit. Modry begaat een overtreding. Modry krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lentner met de inworp. Barrassi probeert naar een medespeler te passen. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi rent richting de bal. Preziosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Preoteasa passt de bal zonder na te denken. Pot`kalo is nu in balbezit. Modry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modry krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pot`kalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pot`kalo komt bij de bal en schiet. Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Saravia is nu in balbezit. Saravia passt de bal met de wreef. Pot`kalo is nu in balbezit. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Móricz geeft een hoge lob. Stelmasiak heeft problemen om de bal te vangen. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa schiet op doel. Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Old Lady 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 48%, Old Lady 52%.
Big Cannons CF - Old Lady 1:0

53e minuut.
Papadopol verovert de bal door een tackle van achteren. Papadopol geeft een hoge lob. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Old Lady 2:0

56e minuut.
Krstić speelt de bal door. Pot`kalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Młot de bal. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pot`kalo passt de bal in één keer door. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia passt de bal met de wreef. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Pavlovic trapt de bal weg. Pot`kalo speelt de bal door. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Pot`kalo is nu in balbezit. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo verovert de bal door een tackle van achteren. Pot`kalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stelmasiak heeft problemen om de bal te vangen. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Old Lady 3:0

67e minuut.
Saravia passt de bal zonder na te denken. Preoteasa rent richting de bal. Klungelig pakt Preoteasa de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Old Lady 4:0

70e minuut.
Sanromán geeft een hoge lob. Preoteasa kopt de bal weg. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo rent richting de bal. Klungelig pakt Pot`kalo de bal. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Old Lady 5:0

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Stelmasiak de bal onder controle te krijgen. Pot`kalo rent richting de bal. Efraimov begaat een overtreding. Pot`kalo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Saravia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

88e minuut.
Pot`kalo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Klještanović de bal. Preoteasa rent richting de bal. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sack probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Preoteasa de bal. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ... Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 41%, Old Lady 59%.
Big Cannons CF - Old Lady 5:0