Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old Lady Big Cannons CF
3322Juve Tactiek knock
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 57.7
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Barrassi rent richting de bal. Barrassi met een sublieme pass. Lentner probeert naar een medespeler te passen. Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Acanda is nu in balbezit. Acanda passt de bal in één keer door. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa schiet op doel. Pavlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Big Cannons CF 0:1

34e minuut.
Móricz onderschept slim de pass. Móricz geeft de bal voor. Krechel kopt de bal weg. Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Krstić trapt de bal weg van het doel. Saravia is nu in balbezit. Saravia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Krechel met de inworp. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović geeft een hoge lob. Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Boughanmi geeft een lange en hoge pass. Saravia kopt de bal weg. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa schiet op doel. Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Big Cannons CF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 55%, Big Cannons CF 45%.
Old Lady - Big Cannons CF 0:2

46e minuut.
Sanromán met een sublieme pass. Preziosi rent richting de bal. Preziosi passt de bal in één keer door. Hørlykke is nu in balbezit. Hørlykke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Acanda met een snelle inworp. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia passt de bal in één keer door. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa schiet op doel. Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Efraimov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lentner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrassi probeert naar een medespeler te passen. Hørlykke is nu in balbezit. Hørlykke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Preoteasa kopt de bal weg. Saravia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ouvrard. Ouvrard krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Saravia met een snelle inworp. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak geeft een hoge lob. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Preoteasa de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - Big Cannons CF 0:3

65e minuut.
Klungelig pakt Preziosi de bal. Klještanović speelt de bal door. Modry is nu in balbezit. Preoteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Preoteasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Papadopol passt de bal met de wreef. Klještanović rent richting de bal. Klještanović passt de bal met de wreef. Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Modry probeert naar een medespeler te passen. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi probeert naar een medespeler te passen. Hørlykke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hørlykke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 57%, Big Cannons CF 43%.
Old Lady - Big Cannons CF 0:3