Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. Big Cannons CF
Liga Tactiek knock
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 4
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten formidable
formidable Passen solid
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Preoteasa passt de bal met de wreef. Pot`kalo is nu in balbezit. Rapali is nu in balbezit. Pot`kalo onderschept slim de pass. Pot`kalo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Big Cannons CF 0:1

14e minuut.
Hajtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtinger geeft een hoge lob. Városi rent richting de bal. Városi schiet op doel. Krstić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyerünk FC. - Big Cannons CF 1:1

21e minuut.
Városi kopt de bal weg. Sack bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gray krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Meeuws rent richting de bal. Meeuws passt de bal met de wreef. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een hoge lob. Gray springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gray de bal. Met opzet legt Preoteasa zijn tegenspeler op de grond. Preoteasa krijgt een gele kaart. Gray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rapali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gray kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pot`kalo met een sublieme pass. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurpalis. Kurpalis krijgt een gele kaart. Preoteasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Preoteasa wilt de vrije trap nemen. Oiarzábal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csizmadia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajtinger rent richting de bal. Hajtinger geeft een hoge lob. Városi krijgt zijn hoofd ertegen. Krstić bokst de bal weg.

44e minuut.
Meeuws geeft een hoge lob. Przeżuwacz kan de bal niet met de borst controleren. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap. Krstić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Big Cannons CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 35%, Big Cannons CF 65%.
Gyerünk FC. - Big Cannons CF 2:1

48e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Csizmadia de bal. Csizmadia passt de bal in één keer door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap. Krstić bokst de bal weg.

49e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saravia met een snelle inworp. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Preoteasa kopt de bal weg. Daar is Pot`kalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa schiet op doel. Oiarzábal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pot`kalo passt de bal met de wreef. Preoteasa rent richting de bal. Rapali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rapali krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Városi passt de bal met de wreef. Przeżuwacz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gray. Przeżuwacz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Przeżuwacz kan niet meer verder spelen.

61e minuut.
Saravia verovert de bal door een tackle van achteren. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo passt de bal zonder na te denken. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Hajtinger onderschept slim de pass. Hajtinger passt de bal zonder na te denken. Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pot`kalo kopt de bal weg. Preoteasa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rapali. Rapali krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Preoteasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Saravia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Móricz passt de bal met de wreef. Preoteasa rent richting de bal. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 41%, Big Cannons CF 59%.
Gyerünk FC. - Big Cannons CF 2:1