Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Cannons CF Gyerünk FC.
knock Tactiek Liga
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.6 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten excellent
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


12e minuut.
Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel passt de bal zonder na te denken. Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia geeft een hoge lob. Városi springt en kopt de bal. Krstić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Przeżuwacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Tomarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomarelli krijgt een gele kaart. Gray raakt geblesseerd tijdens het duel. Csizmadia met een snel genomen vrije trap. Gray krijgt zijn hoofd ertegen. Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Boughanmi onderschept slim de pass. Boughanmi geeft de bal voor. Bonilla rent richting de bal. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Városi rent richting de bal. Gordea onderschept slim de pass. Gordea geeft een hoge lob. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa schiet op doel. Paal! Pečenica geeft de bal voor. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saravia krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklej onderschept slim de pass. Oklej speelt de bal door. Preoteasa heeft problemen om de bal te vangen. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Daar is Tomarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray is nu in balbezit. Gray passt de bal in één keer door. Városi rent richting de bal. Városi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meeuws zal de hoekschop nemen. Városi maakt een snoekduik en kopt de bal. Krstić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Gyerünk FC. 0:1

31e minuut.
Preoteasa kopt de bal weg. Oklej is nu in balbezit. Rapali rent richting de bal. Oklej verovert de bal door een tackle van achteren. Oklej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpalis rent richting de bal. Kurpalis passt de bal met de wreef. Városi rent richting de bal. Városi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kurpalis passt de bal met de wreef. Meeuws rent richting de bal. Meeuws met een sublieme pass. Városi is nu in balbezit. Városi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Gyerünk FC. 0:2

41e minuut.
Bechtel is nu in balbezit. Bechtel geeft een hoge lob. Kurpalis kopt de bal weg. Városi rent richting de bal. Városi schiet op doel. Krstić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws geeft een hoge lob. Gray probeert de bal met de borst te controleren. Gray schiet op doel. Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Gyerünk FC. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 71%, Gyerünk FC. 29%.
Big Cannons CF - Gyerünk FC. 0:3

52e minuut.
Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. Krstić bokst de bal weg.

62e minuut.
Przeżuwacz probeert naar een medespeler te passen. Tomarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpalis rent richting de bal. Kurpalis geeft een hoge lob. Városi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rapali onderschept slim de pass. Rapali passt de bal met de wreef. Acanda probeert naar een medespeler te passen. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. Oiarzábal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Acanda zal de hoekschop nemen. Bechtel kopt de bal weg. Saravia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Preoteasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Acanda met een sublieme pass. Preoteasa rent richting de bal. Pečenica is nu in balbezit. Preoteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Preoteasa schiet op doel. Oiarzábal bokst de bal weg.

85e minuut.
Meeuws geeft een lange en hoge pass. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi geeft een lange en hoge pass. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws speelt de bal door. Városi rent richting de bal. Városi draait met de bal, schiet en ... Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 62%, Gyerünk FC. 38%.
Big Cannons CF - Gyerünk FC. 0:3