Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dávid Vanessza FC F.C Dusan
Bca Juniors Tactiek tám3
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Muda is nu in balbezit. Muda passt de bal met de wreef. Westerberg rent richting de bal. Căpusa onderschept slim de pass. Căpusa schiet op doel. Salemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domenichelli verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Siuruainen rent richting de bal. Siuruainen passt de bal zonder na te denken. Garzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzoni geeft de bal voor. Fantic springt en kopt de bal. Dzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Klungelig pakt Alexandru de bal. Krakovič probeert naar een medespeler te passen. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski geeft de bal voor. Krakovič heeft problemen om de bal te vangen. Siuruainen verovert de bal door een tackle van achteren. Siuruainen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kampa passt de bal in één keer door. Daar is Preste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preste probeert naar een medespeler te passen. Muda is nu in balbezit. Muda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Westerberg met een sublieme pass. Inworp. Preste met de inworp. Kampa geeft een hoge lob. Moś krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Krakovič is nu in balbezit. Garzoni onderschept slim de pass. Garzoni probeert naar een medespeler te passen. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa passt de bal in één keer door. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś haalt uit met een fantastische trap. Salemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Westerberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 46%, F.C Dusan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dávid Vanessza FC - F.C Dusan 0:0

48e minuut.
Domenichelli rent richting de bal. Domenichelli passt de bal met de wreef. Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moś rent richting de bal. Moś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kampa probeert de bal met de borst te controleren. Asp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kampa. Kampa krijgt een gele kaart. Asp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fantic is nu in balbezit. Fantic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Vironen is nu in balbezit. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski passt de bal met de wreef. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic schiet op doel. Dzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abbiati heeft problemen om de bal te vangen. Siuruainen rent richting de bal. Siuruainen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Alexandru geeft een hoge lob. Inworp. Krakovič met de inworp. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Moś is nu in balbezit. Muda is nu in balbezit. Moś is nu in balbezit. Muda is nu in balbezit. Muda schiet op doel. Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro begaat een overtreding. Fantic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asp met een snel genomen vrije trap. Siuruainen springt en kopt de bal. Dzik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 43%, F.C Dusan 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dávid Vanessza FC - F.C Dusan 0:0