Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 18:29
  • Competitiewedstrijd: NB III.13 [del]
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8246
F.C Dusan Dávid Vanessza FC
tám3 Tactiek Bca Juniors
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Inworp. Vironen met de inworp. Sudrawski probeert naar een medespeler te passen. Fantic rent richting de bal. Fantic haalt uit met een fantastische trap. Dzik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Dávid Vanessza FC 0:1

6e minuut.
Krakovič rent richting de bal. Krakovič passt de bal met de wreef. Kampa met een sublieme pass. Moś rent richting de bal. Moś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbiati verovert de bal door een tackle van achteren. Abbiati passt de bal met de wreef. Moś rent richting de bal. Moś draait met de bal, schiet en ... Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domenichelli is nu in balbezit. Domenichelli geeft een hoge lob. Abbiati kopt de bal weg. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Dusan - Dávid Vanessza FC 1:1

11e minuut.
Alexandru is nu in balbezit. Moś verovert de bal door een tackle van achteren. Moś speelt de bal door. Daar is Muda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Dávid Vanessza FC 2:1

12e minuut.
Alexandru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krakovič met de inworp. Moś rent richting de bal. Moś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Salemi trapt de bal weg van het doel. Preste kopt de bal weg. Daar is Asp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muda is nu in balbezit. Muda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Braathen is nu in balbezit. Braathen passt de bal met de wreef. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Dusan - Dávid Vanessza FC 2:2

24e minuut.
Muda is nu in balbezit. Muda passt de bal in één keer door. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Salemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Dávid Vanessza FC 3:2

28e minuut.
Vanetta is nu in balbezit. Fantic onderschept slim de pass. Siuruainen is nu in balbezit. Siuruainen draait met de bal, schiet en ... Dzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Dusan - Dávid Vanessza FC 3:3

31e minuut.
Braathen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sudrawski de bal. Sudrawski probeert naar een medespeler te passen. Fantic rent richting de bal. Fantic draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Asp kopt de bal weg. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kampa zijn tegenspeler op de grond. Kampa krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Fantic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asp met een snel genomen vrije trap. Siuruainen heeft problemen om de bal te vangen. Vanetta verovert de bal door een tackle van achteren. Fantic verovert de bal door een tackle van achteren. Fantic schiet op doel. Dzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Westerberg de bal onder controle te krijgen. Braathen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fantic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kampa geeft een hoge lob. Muda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Alexandru passt de bal zonder na te denken. Asp met een sublieme pass. Fantic rent richting de bal. Fantic schiet op doel. Dzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 48%, Dávid Vanessza FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Dusan - Dávid Vanessza FC 3:3

50e minuut.
Braathen heeft problemen om de bal te vangen. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski met een sublieme pass. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic schiet op doel. Dzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Braathen met een sublieme pass. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski speelt de bal door. Braathen is nu in balbezit. Braathen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Moś is nu in balbezit. Moś passt de bal met de wreef. Muda met een sublieme pass. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Krakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Krakovič passt de bal zonder na te denken. Kampa met een sublieme pass. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda schiet op doel. Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fantic passt de bal in één keer door. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski passt de bal in één keer door. Siuruainen is nu in balbezit. Siuruainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa passt de bal met de wreef. Muda is nu in balbezit. Muda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Dávid Vanessza FC 4:3

75e minuut.
Krakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Krakovič probeert naar een medespeler te passen. Moś rent richting de bal. Moś draait met de bal, schiet en ... Salemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Preste geeft de bal voor. Domenichelli heeft problemen om de bal te vangen. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda draait met de bal, schiet en ... Salemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Dávid Vanessza FC 5:3

90e minuut.
Carneiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sudrawski met de inworp. Fantic is nu in balbezit. Fantic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 42%, Dávid Vanessza FC 58%.
F.C Dusan - Dávid Vanessza FC 5:3