Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk SárgaLap
AVG Tactiek Jedi2_v2
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal zonder na te denken. Cremonini is nu in balbezit. Jakubik verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 1:0

4e minuut.
Ludányi speelt de bal door. Czimmermann speelt de bal door. Romero met een sublieme pass. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ... Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Olajkár met een sublieme pass. Piosik probeert naar een medespeler te passen. bin Yakub probeert naar een medespeler te passen. Puistoranta geeft de bal voor. Janduda bokst de bal weg. Jakubik rent richting de bal. Jakubik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 2:0

8e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Baranyai rent richting de bal. Baranyai passt de bal in één keer door. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Brokovec geeft een hoge lob. Jakubik kopt de bal weg. van der Laan heeft problemen om de bal te vangen. Olajkár rent richting de bal. Olajkár controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Füle rent richting de bal. Füle passt de bal met de wreef. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Baranyai passt de bal zonder na te denken. Czimmermann probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sargsyan onderschept slim de pass. Sargsyan geeft de bal voor. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. Janduda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 3:0

24e minuut.
Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal zonder na te denken. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ... Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 3:1

27e minuut.
Cremonini rent richting de bal. Cremonini passt de bal zonder na te denken. Daar is Ludányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubik rent richting de bal. Jakubik draait met de bal, schiet en ... Janduda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Siebers kopt de bal weg. Czimmermann geeft een hoge lob. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 3:2

32e minuut.
Daar is Gyurkovits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ... Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 3:3

36e minuut.
Czimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Romero probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai geeft een hoge lob. Siebers probeert de bal met de borst te controleren. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap. Bursuc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 3:4

39e minuut.
Sargsyan kopt de bal weg. Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik onderschept slim de pass. Jakubik draait met de bal, schiet en ... Janduda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 4:4

42e minuut.
Czimmermann onderschept slim de pass. Czimmermann geeft een hoge lob. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 4:5

45e minuut.
Romero kopt de bal weg. Füle is nu in balbezit. Füle speelt de bal door. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel. Bursuc bokst de bal weg. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits maakt een snoekduik en kopt de bal. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 50%, SárgaLap 50%.
Angyalföldi ksk - SárgaLap 4:6

50e minuut.
Czimmermann geeft de bal voor. Siebers rent richting de bal. Füle onderschept slim de pass. Füle haalt uit met een fantastische trap. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 4:7

51e minuut.
Olmos rent richting de bal. Olmos speelt de bal door. Baranyai met een sublieme pass. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bursuc trapt de bal weg. Czimmermann kopt de bal weg. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 4:8

58e minuut.
Olmos geeft de bal voor. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai passt de bal met de wreef. Füle heeft problemen om de bal te vangen. Füle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 4:9

61e minuut.
Romero speelt de bal door. Füle is nu in balbezit. Füle passt de bal met de wreef. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

64e minuut.
Morton kan de bal niet met de borst controleren. Gyurkovits rent richting de bal. Siebers begaat een overtreding. Siebers krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Füle geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits krijgt zijn hoofd ertegen. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Siebers verovert de bal door een tackle van achteren. Füle geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Morton de bal. Gyurkovits geeft een lange en hoge pass. Füle springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Romero met een sublieme pass. Czimmermann probeert naar een medespeler te passen. Baranyai speelt de bal door. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Czimmermann met een snelle inworp. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal zonder na te denken. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 4:10

78e minuut.
Romero met de inworp. Baranyai met een sublieme pass. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - SárgaLap 4:11

80e minuut.
Puistoranta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár geeft een hoge lob. Jakubik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

85e minuut.
Baranyai passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits is nu in balbezit. Morton rent richting de bal. Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits schiet op doel. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 54%, SárgaLap 46%.
Angyalföldi ksk - SárgaLap 4:11