Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St. Peterborough Old Lady
Megye1Def Tactiek 3322Juve
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 44
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Heitzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitriţă rent richting de bal. Houyvet is nu in balbezit. Houyvet haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Old Lady 1:0

7e minuut.
Staraci passt de bal met de wreef. Młot rent richting de bal. Mitriţă onderschept slim de pass. Mitriţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Old Lady 2:0

10e minuut.
Staraci kopt de bal weg. Mitriţă heeft problemen om de bal te vangen. Młot is nu in balbezit. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă draait met de bal, schiet en ... Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lumiste passt de bal zonder na te denken. Staraci bereikt de bal nog maar net als eerste. Staraci geeft een lange en hoge pass. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Klještanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heitzinger is nu in balbezit. Heitzinger speelt de bal door. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Modry probeert de bal met de borst te controleren. Heitzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet is nu in balbezit. Houyvet haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Młot geeft een hoge lob. Lăpădat kopt de bal weg. Efraimov heeft problemen om de bal te vangen. Houyvet is nu in balbezit. Houyvet schiet op doel. Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Old Lady 3:0

30e minuut.
Młot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szabolcsi komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Staraci onderschept slim de pass. Staraci speelt de bal door. Houyvet is nu in balbezit. Houyvet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkanen is nu in balbezit. Ronkanen probeert naar een medespeler te passen. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Lumiste kopt de bal weg. Lentner kan de bal niet met de borst controleren. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat geeft een hoge lob. Houyvet springt en kopt de bal. Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Modry onderschept slim de pass. Mitriţă is nu in balbezit. Heitzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitzinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Old Lady 4:0

43e minuut.
Lăpădat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Efraimov ... Strafschop! Jelescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Houyvet neemt zijn aanloop. Pavlovic bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Efraimov geeft de bal voor. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki geeft een lange en hoge pass. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Peterborough 29%, Old Lady 71%.
St. Peterborough - Old Lady 4:0

46e minuut.
Klungelig pakt Hørlykke de bal. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Houyvet krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Lumiste kopt de bal weg. Efraimov rent richting de bal. Houyvet verovert de bal door een tackle van achteren. Houyvet schiet op doel. Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Old Lady 5:0

50e minuut.
Daar is Krechel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcsi is nu in balbezit. Mitriţă onderschept slim de pass. Mitriţă geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Old Lady 6:0

66e minuut.
Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmasiak geeft een lange en hoge pass. Arostegi geeft een hoge lob. Jelescu springt en kopt de bal. Pavlovic bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lăpădat controleert de bal met de borst. Barrassi rent richting de bal. Lăpădat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lăpădat naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barrassi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Efraimov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hørlykke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hørlykke schiet op doel. Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Houyvet rent richting de bal. Houyvet passt de bal met de wreef. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă draait met de bal, schiet en ... Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Old Lady 7:0

87e minuut.
Szabolcsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă onderschept slim de pass. Houyvet is nu in balbezit. Houyvet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lumiste speelt de bal door. Szabolcsi rent richting de bal. Mitriţă onderschept slim de pass. Mitriţă schiet op doel. Pavlovic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Efraimov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Old Lady 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Peterborough 30%, Old Lady 70%.
St. Peterborough - Old Lady 8:0