Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.13 [del]
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12571
F.C Dusan Gyerünk FC.
tám3 Tactiek Liga
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Muda probeert naar een medespeler te passen. Moś is nu in balbezit. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Căpusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Abbiati geeft een lange en hoge pass. Muda is nu in balbezit. Muda met een sublieme pass. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gray passt de bal zonder na te denken. Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Városi is nu in balbezit. Városi draait met de bal, schiet en ... Dzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Gyerünk FC. 0:1

19e minuut.
Karolkiewicz is nu in balbezit. Kampa verovert de bal door een tackle van achteren. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Moś rent richting de bal. Moś draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Dusan - Gyerünk FC. 1:1

26e minuut.
Vanetta met een sublieme pass. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla passt de bal met de wreef. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Geremek speelt de bal door. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa maakt een afschuwelijke overtreding. Kampa krijgt een gele kaart. Városi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gray springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Gyerünk FC. 1:2

38e minuut.
Krakovič rent richting de bal. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa passt de bal zonder na te denken. Moś rent richting de bal. Moś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Városi is nu in balbezit. Carneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carneiro geeft de bal voor. Căpusa rent richting de bal. Căpusa schiet op doel. Oiarzábal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 46%, Gyerünk FC. 54%.
F.C Dusan - Gyerünk FC. 1:2

50e minuut.
Daar is Kampa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kampa speelt de bal door. Preste speelt de bal door. Muda is nu in balbezit. Muda schiet op doel. Oiarzábal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Dusan - Gyerünk FC. 2:2

55e minuut.
Muda is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pečenica ... Strafschop! Muda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Gyerünk FC. 3:2

59e minuut.
Preste is nu in balbezit. Geremek verovert de bal door een tackle van achteren. Geremek passt de bal zonder na te denken. Városi is nu in balbezit. Városi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kampa kopt de bal weg. Muda rent richting de bal. Muda probeert naar een medespeler te passen. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda passt de bal in één keer door. Moś is nu in balbezit. Moś draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Gyerünk FC. 4:2

72e minuut.
Gray speelt de bal door. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi passt de bal zonder na te denken. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbiati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abbiati krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Pečenica onderschept slim de pass. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś haalt uit met een fantastische trap. Oiarzábal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Gyerünk FC. 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 42%, Gyerünk FC. 58%.
F.C Dusan - Gyerünk FC. 5:2