Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. F.C Dusan
Liga Tactiek tám3
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 59
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


20e minuut.
Carneiro geeft de bal voor. Căpusa kopt de bal weg. Muda is nu in balbezit. Moś is nu in balbezit. Moś draait met de bal, schiet en ... Oiarzábal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Căpusa rent richting de bal. Căpusa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - F.C Dusan 0:1

23e minuut.
Kampa speelt de bal door. Căpusa probeert de bal met de borst te controleren. Căpusa passt de bal met de wreef. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carneiro onderschept slim de pass. Carneiro geeft een lange en hoge pass. Căpusa rent richting de bal. Daar is Căpusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpusa schiet op doel. Oiarzábal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pečenica geeft de bal voor. Gray kopt de bal weg. Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia geeft een hoge lob. Gray springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kurpalis speelt de bal door. Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia geeft de bal voor. Városi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyerünk FC. - F.C Dusan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 50%, F.C Dusan 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyerünk FC. - F.C Dusan 1:1

58e minuut.
Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi passt de bal in één keer door. Gray is nu in balbezit. Kurpalis rent richting de bal. Kurpalis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi passt de bal in één keer door. Meeuws rent richting de bal. Meeuws geeft een lange en hoge pass. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Városi rent richting de bal. Városi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - F.C Dusan 2:1

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meeuws zal de hoekschop nemen. Városi kopt de bal weg. Kurpalis rent richting de bal. Kurpalis draait met de bal, schiet en ... Gray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - F.C Dusan 3:1

74e minuut.
Dzik met een sublieme pass. Muda rent richting de bal. Muda probeert naar een medespeler te passen. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oiarzábal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Daar is Hajtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muda is nu in balbezit. Muda probeert naar een medespeler te passen. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Városi is nu in balbezit. Kampa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Városi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rapali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Carneiro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meeuws met een snelle inworp. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Dzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel onderschept slim de pass. Bechtel probeert naar een medespeler te passen. Városi rent richting de bal. Városi haalt uit met een fantastische trap. Dzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 44%, F.C Dusan 56%.
Gyerünk FC. - F.C Dusan 3:1