Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Cannons CF Dávid Vanessza FC
knock Tactiek Bca Juniors
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Móricz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sudrawski met een snelle inworp. Fantic rent richting de bal. Fantic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Domenichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen speelt de bal door. Sudrawski speelt de bal door. Fantic is nu in balbezit. Fantic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Saravia probeert naar een medespeler te passen. Pot`kalo controleert de bal met de borst. Oklej bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo schiet op doel. Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Saravia met een snelle inworp. Oklej is nu in balbezit. Oklej passt de bal in één keer door. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. Salemi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vironen geeft een hoge lob. Fantic rent richting de bal. Siuruainen is nu in balbezit. Fantic rent richting de bal. Fantic haalt uit met een fantastische trap. Krstić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fantic schiet op doel. Krstić met een sublieme pass. Siuruainen kopt de bal weg. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Oklej de bal. Oklej passt de bal in één keer door. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. Salemi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Dávid Vanessza FC 1:0

25e minuut.
Pot`kalo passt de bal met de wreef. Oklej bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg verovert de bal door een tackle van achteren. Pot`kalo onderschept slim de pass. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sack is nu in balbezit. Oklej rent richting de bal. Oklej passt de bal zonder na te denken. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 52%, Dávid Vanessza FC 48%.
Big Cannons CF - Dávid Vanessza FC 1:0

48e minuut.
Asp passt de bal zonder na te denken. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski passt de bal zonder na te denken. Siuruainen rent richting de bal. Siuruainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Krstić met een harde bal richting middenveld. Asp probeert de bal met de borst te controleren. Pot`kalo met een sublieme pass. Oklej bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Saravia speelt de bal door. Oklej is nu in balbezit. Oklej geeft een lange en hoge pass. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski probeert naar een medespeler te passen. Braathen met een sublieme pass. Fantic is nu in balbezit. Fantic schiet op doel. Krstić bokst de bal weg.

75e minuut.
Oklej bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru onderschept slim de pass. Alexandru passt de bal met de wreef. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic draait met de bal, schiet en ... Krstić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 50%, Dávid Vanessza FC 50%.
Big Cannons CF - Dávid Vanessza FC 1:0