Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dávid Vanessza FC Big Cannons CF
Bca Juniors Tactiek knock
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Vironen geeft de bal voor. Fantic rent richting de bal. Acanda met een sublieme pass. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salemi trapt de bal weg. Sudrawski kopt de bal weg. Fantic rent richting de bal. Fantic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sack onderschept slim de pass. Sack met een sublieme pass. Asp speelt de bal door. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Garzoni met de inworp. Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack begaat een overtreding. Sack krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Asp speelt de bal door. Klungelig pakt Sudrawski de bal. Sudrawski passt de bal zonder na te denken. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic haalt uit met een fantastische trap. Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Asp met een sublieme pass. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papadopol. Papadopol krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Acanda is nu in balbezit. Sudrawski onderschept slim de pass. Sudrawski speelt de bal door. Fantic is nu in balbezit. Fantic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 32%, Big Cannons CF 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dávid Vanessza FC - Big Cannons CF 0:0

49e minuut.
Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa passt de bal met de wreef. Saravia rent richting de bal. Saravia schiet op doel. Salemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Przeżuwacz verovert de bal door een tackle van achteren. Przeżuwacz geeft een lange en hoge pass. Saravia kopt de bal weg. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. Salemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Preoteasa rent richting de bal. Domenichelli rent richting de bal. Saravia verovert de bal door een tackle van achteren. Saravia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - Big Cannons CF 0:1

56e minuut.
Alexandru rent richting de bal. Alexandru speelt de bal door. Preoteasa kan de bal niet met de borst controleren. Saravia rent richting de bal. Saravia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Garzoni rent richting de bal. Garzoni probeert naar een medespeler te passen. Alexandru rent richting de bal. Saravia verovert de bal door een tackle van achteren. Saravia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Domenichelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acanda met een snelle inworp. Saravia rent richting de bal. Saravia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sack passt de bal met de wreef. Saravia rent richting de bal. Saravia passt de bal zonder na te denken. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Salemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić geeft de bal voor. Saravia met een sublieme pass. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. Salemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 54%, Big Cannons CF 46%.
Dávid Vanessza FC - Big Cannons CF 0:1