Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St. Peterborough Angyalföldi ksk
Megye1Def Tactiek AVG
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 52.6
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Jakubik is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sargsyan zal de hoekschop nemen. Olajkár springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 0:1

6e minuut.
Puistoranta met een sublieme pass. Olajkár is nu in balbezit. Ujlaki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ujlaki krijgt een gele kaart. Olajkár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Piosik neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik speelt de bal door. Olajkár rent richting de bal. Olajkár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat speelt de bal door. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu draait met de bal, schiet en ... Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 1:1

22e minuut.
Brokovec rent richting de bal. Brokovec passt de bal met de wreef. Sargsyan geeft een hoge lob. Olajkár rent richting de bal. Olajkár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sargsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik speelt de bal door. Olajkár rent richting de bal. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sargsyan met een sublieme pass. Jakubik rent richting de bal. Jakubik geeft de bal voor. Daar is Olajkár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olajkár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Puistoranta passt de bal in één keer door. Piosik met een sublieme pass. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. Gowin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 1:2

35e minuut.
Piosik draait met de bal, schiet en ... Ujlaki geeft een hoge lob. Matyas probeert de bal met de borst te controleren. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Nazderko onderschept slim de pass. Nazderko probeert naar een medespeler te passen. Brokovec kan de bal niet met de borst controleren. Houyvet is nu in balbezit. Houyvet schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siebers verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mitriţă neemt de hoekschop. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet draait met de bal, schiet en ... Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lăpădat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Houyvet rent richting de bal. Houyvet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Peterborough 53%, Angyalföldi ksk 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 2:2

46e minuut.
Brokovec met een sublieme pass. Staraci probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat met een sublieme pass. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 3:2

51e minuut.
Lumiste onderschept slim de pass. Sargsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sargsyan geeft een hoge lob. Jakubik is nu in balbezit. Jakubik haalt uit met een fantastische trap. Gowin bokst de bal weg. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár schiet op doel. Gowin bokst de bal weg. Jakubik is nu in balbezit. Jakubik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 3:3

52e minuut.
Heitzinger onderschept slim de pass. Heitzinger met een sublieme pass. Houyvet rent richting de bal. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Houyvet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houyvet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 4:3

54e minuut.
Olajkár passt de bal zonder na te denken. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal zonder na te denken. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 4:4

58e minuut.
Siebers geeft de bal voor. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jakubik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jakubik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gowin bokst de bal weg.

65e minuut.
bin Yakub probeert naar een medespeler te passen. Puistoranta rent richting de bal. Puistoranta met een sublieme pass. Piosik is nu in balbezit. Piosik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
bin Yakub probeert naar een medespeler te passen. Staraci bereikt de bal nog maar net als eerste. Staraci geeft de bal voor. Houyvet rent richting de bal. Houyvet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 5:4

72e minuut.
Mitriţă geeft de bal voor. Houyvet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu haalt uit met een fantastische trap. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 6:4

73e minuut.
Jakubik met een sublieme pass. Matyas probeert naar een medespeler te passen. Nazderko heeft problemen om de bal te vangen. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Matyas onderschept slim de pass. Inworp. Mitriţă met de inworp. Heitzinger rent richting de bal. Heitzinger geeft de bal voor. Paal! Houyvet rent richting de bal. Houyvet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 7:4

84e minuut.
Sargsyan is nu in balbezit. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat met een sublieme pass. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lumiste geeft een lange en hoge pass. Mitriţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Heitzinger de bal. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sargsyan kopt de bal weg. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Arostegi begaat een overtreding. Arostegi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Puistoranta passt de bal in één keer door. Piosik is nu in balbezit. Piosik passt de bal zonder na te denken. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Peterborough 43%, Angyalföldi ksk 57%.
St. Peterborough - Angyalföldi ksk 7:4