Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk St. Peterborough
AVG Tactiek Megye1Def
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
53.8 gemiddelde waardering 53
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Siebers neemt vlug de vrije trap. Olajkár kopt de bal weg. Jakubik is nu in balbezit. Jakubik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 1:0

5e minuut.
Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Escuín bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár onderschept slim de pass. Olajkár schiet op doel. Gowin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 2:0

6e minuut.
Houyvet draait met de bal, schiet en ... Siebers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heitzinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Houyvet springt en kopt de bal. Bursuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Houyvet de bal. Sargsyan is nu in balbezit. Jelescu onderschept slim de pass. Jelescu geeft de bal voor. Houyvet maakt een snoekduik en kopt de bal. Bursuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bursuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puistoranta is nu in balbezit. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă geeft een hoge lob. Houyvet springt en kopt de bal. Bursuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
bin Yakub geeft de bal voor. Muñoz Escuín bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik onderschept slim de pass. Jakubik draait met de bal, schiet en ... Gowin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Muñoz Escuín onderschept slim de pass. Olajkár rent richting de bal. Jakubik rent richting de bal. Jakubik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Puistoranta met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik passt de bal zonder na te denken. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ronkanen de bal. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 3:0

23e minuut.
Houyvet is nu in balbezit. Houyvet passt de bal zonder na te denken. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă schiet op doel. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 3:1

25e minuut.
Piosik kopt de bal weg. Klungelig pakt Ronkanen de bal. Olajkár rent richting de bal. Olajkár draait met de bal, schiet en ... Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 4:1

32e minuut.
Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet is nu in balbezit. Houyvet draait met de bal, schiet en ... Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 4:2

37e minuut.
Piosik onderschept slim de pass. Piosik met een sublieme pass. Arostegi is nu in balbezit. Jakubik onderschept slim de pass. Jakubik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Puistoranta de bal. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal zonder na te denken. Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat passt de bal met de wreef. Houyvet is nu in balbezit. Houyvet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 48%, St. Peterborough 52%.
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 4:2

50e minuut.
Klungelig pakt Jakubik de bal. Lăpădat is nu in balbezit. Jakubik begaat een overtreding. Jakubik krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Klungelig pakt Piosik de bal. Lumiste geeft de bal voor. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet schiet op doel. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 4:3

51e minuut.
Matyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyas geeft de bal voor. Muñoz Escuín rent richting de bal. Olajkár verovert de bal door een tackle van achteren. Olajkár draait met de bal, schiet en ... Gowin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ... Gowin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 5:3

54e minuut.
Matyas geeft een hoge lob. Piosik kopt de bal weg. Jakubik is nu in balbezit. Jakubik haalt uit met een fantastische trap. Gowin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 6:3

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sargsyan met de inworp. Lumiste rent richting de bal. Piosik onderschept slim de pass. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Olajkár rent richting de bal. Olajkár geeft een lange en hoge pass. Arostegi heeft problemen om de bal te vangen. Jakubik onderschept slim de pass. Jakubik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Houyvet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Siebers zijn tegenspeler op de grond. Siebers is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Heitzinger passt de bal zonder na te denken. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu is nu in balbezit. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă schiet op doel. Bursuc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 6:4

70e minuut.
Heitzinger met een sublieme pass. Mitriţă is nu in balbezit. Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu draait met de bal, schiet en ... Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 6:5

73e minuut.
Matyas geeft de bal voor. Inworp. Heitzinger met een snelle inworp. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bursuc trapt de bal weg. Lăpădat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nazderko rent richting de bal. Jelescu onderschept slim de pass. Jelescu haalt uit met een fantastische trap. Bursuc bokst de bal weg. Houyvet is nu in balbezit. Houyvet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 6:6

82e minuut.
Jelescu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nazderko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olajkár is nu in balbezit. Jakubik is nu in balbezit. Jakubik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Piosik passt de bal zonder na te denken. Puistoranta probeert naar een medespeler te passen. Ronkanen is nu in balbezit. Olajkár onderschept slim de pass. Olajkár haalt uit met een fantastische trap. Gowin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Brokovec kopt de bal weg. Daar is Ronkanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár geeft een lange en hoge pass. Jakubik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sargsyan onderschept slim de pass. Sargsyan speelt de bal door. Jakubik is nu in balbezit. Jakubik schiet op doel. Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 7:6

90e minuut.
Brokovec met een sublieme pass. Heitzinger speelt de bal door. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 45%, St. Peterborough 55%.
Angyalföldi ksk - St. Peterborough 7:6